Fejféjás, szédülés, kábultság érzet? Mitől lehetnek? Bővebben lent.
A panaszaim a következők:
Mostanában egyre gyakrabban jelentkezik kábultság érzetem, valamint ájulás közeli állapotom. Leggyakrabban este, lefekvésnél jelentkeznek a tüneteim. Van amikor enyhe remegés is társul a tünetekhez.
Legutóbb hőséget éreztem a fejemben, majd ezután majdnem elájultam.
Körülbelül egy hónapja kórházban kötöttem ki, kibírhatatlan fejfájás miatt. A fájdalom elviselhetetlen volt, erre ébredtem, majd ájulás közeli állapot és remegés lépett fel. A kórházban semmit nem tudtak megállapítani, kaptam infúziót, majd jobban lettem.
Sajnos az utóbbi időben a rosszulét-közeli állapotok megsokszorozódtak.
A történethez az is hozzátartozik, hogy tavaly nyáron, egy bizonyos alkalommal túl hosszan néztem a napba, és azóta a bal pupillám tágabb, mint a jobb. Voltam szemészeten is, de semmi rendellenességet nem állapítottak meg. Nem tudom, hogy van-e összefüggés ezen eset és a rosszuléteim között.
Valaki tapasztalt már, a fentebb említettekhez hasonló rosszulétet? Mi okozhatja? Pánikbetegség? Idegrendszeri betegség? A vérnyomásom, valamint a vérképem is jó. Egy ideig szedtem kortikoszteroidokat a bélrendszeri betegségemre, de nem hiszem, hogy ez váltna ki tüneteket.
Mi okozhatja a tüneteket?
A válaszokat/segítséget előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!