Miért nem gyógyulok meg?
Figyelt kérdés
Múlthét Vasárnap óta tart a betegségem. Levertség, láz, torokfájás, néha szédülés a tünetek. Azóta folyamatosan szedem a gyógyszereket, fekszem, itthon vagyok, de nem gyógyulok hanem romlik az álapotom. Minden nap megy fel pár tizedet a hőmérsékletem, pedig tényleg sok gyógyszert szedek már. Kezdek félni. Mi lehet ez a betegség?2016. febr. 10. 11:54
1/5 Tozser Alex válasza:
Tegnap kezdődött nekem..
Ugyanez, nekem esdig 2 napig tart, szinte állando láz.
Amugy ha nemfolyt az orrod akkor elvileg influenza.
Hát mivel már 4. nap elmult , igy erdemes lenne visszamenni, vagy hamég fáj a torkod, probálkozz be a mézzel,hátha.
Egyépként ha nemmúlik akkor injekciot adnak majd szerintem. Én tavaly kaptam, mert állando lazam volt az injekcio egybol levitte
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat elírtam... Múlthét előtti Vasárnap óta tart már, szóval elég rég óta, és azóta folyamatosan romlik. Ezek után már biztos elmegyek orvoshoz. Több választ még várok, nyugodtan írhattok. Előzőnek köszönöm a választ!
2016. febr. 10. 12:24
3/5 anonim válasza:
Influenza lehet, ha már két hete tart és egyre rosszabbodik, akkor menj orvoshoz, mert lehet valamilyen szövődmény.
4/5 anonim válasza:
valószínűleg konfliktusok értek nemrégiben és még most is azokon kattogsz. azért nem gyógyulsz. ez egyszerű bioligika. ahhoz, hogy javuljon az állapotod, pozitív gondolkodásra kell átváltanod, elkergetni az agyból, ami dolgok idegesítenek, másra gondolni, a lázas állapotot az agy irányítja, ilyenkor pusztulnak el a vírusok, amikor láz van.
5/5 A kérdező kommentje:
Mára már meghyógyultam, teljesen lement a lázam szerencsére. De konfliktusom nem volt mostanában. Régebben volt, de az sem komoly, szóval szerintem elkaptam a többiektől a betegséget. A választ azt köszönöm!
2016. febr. 15. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!