32 hetes terhes vagyok második napja vagyok beteg, tegnapi nap még elég jól éreztem magam,de mára rosszabb lett. Folyik az orrom fáj a torkom,fejem,de egyelőre lázam nincs. Enni,inni tudok és étvágyam is van. Úgy érzem,hogy bőven elég,ha holnap elmegyek a háziorvosomhoz és megvizsgál, emellett lesz ultrahang vizsgálat is a terhesgondozáson szintén holnap.És itt jön a csavar. Felhívtam anyukámat, hogy nem megyünk papámék,mert ez a helyzet,erre kiosztott,hogy miért nem megyek be az ügyeletre veszélyeztetem a gyerek életét és milyen felelőtlen vagyok... Megmondtam neki, hogy egy megfázás miatt nem fogok órákat ott ülni főleg úgy,hogy holnap amúgy is megyek orvoshoz. Nagyon összeveszett velem és azt mondta,hogyha bármi baja is lesz a gyereknek az az én lelkemen szárad. Szerintem túlreagálja. Rosszul esett.(Nyilván,ha lázas leszek bemegyek.) Ti mit gondoltok erről? Jogos a kiakadása?
Ezekkel a tünetekkel bőven ráérsz holnap is menni.
2018. dec. 26. 11:08
2/11 anonim válasza:
34 hetes vagyok,ugyan ezekkel a tünetekkel,lázam nekem sincs. Pihenek,teázom és mára már jobb mint tegnap. De nem szaladtam ezzel ügyeletre szerintem ez nem az az esett mikor rohanni kellene. Kicsit túl aggódják a dolgot. 😊
Pihenj és teázz te is, holnap meg majd megnéz a házidoki.
2018. dec. 26. 11:19
3/11 anonim válasza:
Amíg nincs lázad felesleges.
Figyeld, hogy mozogjon a baba rendesen. Ha görcsölsz, vérzel akkor kell menni.
Pihenj, igyál sokat és próbálj enni is.
2018. dec. 26. 11:20
4/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincsen lázam az előbb mértem 36,5 volt. A baba mozgását érzem. Evés ivás megy a torokfájás ellenére is. Remélem, hogy estére sem lesz rosszabb.
2018. dec. 26. 11:31
5/11 anonim válasza:
Az a legfontosabb, hogy nincs lazad. Enni, inni tudsz es ha ugyanugy mozog a pici, semmi ertelme rohanj az ugyeletre foleg, hogy holnap amugy is mesz orvoshoz.
A leendo nagyinak meg tobb esze is lehetne. A stressz amit okoz neked a kirohanasaval, tobbet art most neked, meg a babanak mint a megfazasid.
2018. dec. 26. 12:05
6/11 anonim válasza:
Én 13 hetes vagyok, a 8-11. hét között voltam ugyanígy megfázva. Voltam nőgyógyásznál, azt mondta amíg nem vagyok lázas addig semmi gond nincs, mert a rhino vírusok egyébként nem okoznak gondot a babánál. Szopogatós cukorkát ehettem a torkomra, egyébként tea, és rengeteg pihenés segített.
2018. dec. 26. 12:08
7/11 anonim válasza:
Ez náthának tűnik, míg nem vagy lázas felesleges orvoshoz menned.
Kis fokhagyma segít a torokfájáson.
2018. dec. 26. 12:13
8/11 A kérdező kommentje:
A leendő nagymama egészségügyis így nyilván látott már sajnos elég sok gáz esetet, ezért parázta túl ezt az egészet. Valahol őt is megtudom érteni,de nyilván rosszul esett és tényleg stresszelt,de azóta már megnyugodtam.
2018. dec. 26. 15:27
9/11 anonim válasza:
6-os vagyok, én is egészségügyis vagyok, ráadásul csecsemőápoló, szóval én is láttam már cifra dolgokat. Olyanokat is amit sajnos egyértelműen a szülő okozott a gyerekének, még ha nem is szándékosan.
A megfázásból nem lesz baja a babának.
2018. dec. 26. 16:51
10/11 anonim válasza:
Egy nátha terhesen is csak egy nátha. Teljesen felesleges emiatt ügyeletre menni, ez nem igényel sürgősségi ellátást. A gyereknek ettől az ég világon semmi baja nem lesz. Pláne, hogy holnap úgyis lát orvos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!