Magas apa-alacsony anya párosból általában magas gyerekek lesznek?
Figyelt kérdés
Apa 186 cm, anya 157.2018. dec. 26. 10:12
11/13 anonim válasza:
Nálunk apukám 173 cm, anyukám 163...a fiútestvérem 194 cm, anyai nagypapára ütött mindenben, arcra, magasságra, testalkatra tiszta nagyapám. Én 170 cm-re nőttem, ami nőknél tök átlagos. Szóval nem csak a ti magasságotoktól függ szerintem, nagyszülőtől is örökölhet a gyerek bármit, ami párodon vagy rajtad nem ütközött ki.
12/13 anonim válasza:
magas gyerekek lesznek nálunk én vagyok alacsony 160cm férjem magas 175 cm fiunk 16 éves 175cm kisebbik fiam 15 éves és 160 cm lányom 8 éves 133 cm
13/13 anonim válasza:
A fiúk általában az apjuk magasságához, a lányok az anyjukéhoz közelítenek.
Mi most voltunk endokrinológusnál az óvodás lányunkkal, ott 166,5 cmre lőtték be a végleges magasságát, ami egy teljesen átlagos méret, noha most a legmagasabb a csoportban.
/apa 182-anya 164/
De szerintem igazából nem tudják, hiszen -ahogy többen is írták -, ez sok tényezős valami. Üthet a nagyszülőkre, vagy akár egyetlen távolabbi rokonra is, plusz minden generáció magasabb az előzőnél pár centivel, köszönhetően a jobb táplálkozásnak.
Szóval az az adat, amit ők (szakemberek) esetleg kiszámolnak, csak egy hozzávetőleges érték számukra, arra az esetre, ha valami miatt célzott kezelésre lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!