Melyik autót ajánlanátok egy 155 cm-es nőnek? Kb.500 ezer forint lenne rá. Alacsony testmagasság ellenére jól ki lehessen látni belőle. Minimum 4 ajtó legyen benne, gyerekek hátra ülnének gyermekülésben. Van hely a csomiban bevásárlásra is.
Általában városi használatra. Valami olyan gép kéne, ami nehezen szétüthető és praktikus a helykihasználása, benzines és kevés fogyasztású.
Skoda Fáiba, VW Polo mennyire felel meg a fenti igényeknek?
Ennyi pénzért nem kapsz Fabiát. A Polo jó autó, 5 ajtóval 1.3-as motorral a jó. Az ezres nagyon gyenge.
De jó a Corsa is 1.2, vagy 1.4.
Mindenkinek megvan a kedvence, nekem pl. a Renault Scenic, amióta rommát törtem vele egy Lagunát és saját lábán vitt minket haza. Most egy 1,6-os 107 lóerős változatot vezet a feleségem, de sose volt neki 4 méter és 100 Le alatti autója. Kisebb járműben nem is érezném, hogy biztonságban van a családom. Ráadásul egész jó állapotúakat lehet venni 500 ezer körül, és a fogyasztása se túlzott, vegyes használatban 7,5-8,2 között van.
No és nem sok autó van, amiben elfér hátul egymás mellett 3 gyermekülés, vagy 2 ülés + a nagymama. :D
Ja igen, ha ez számít feleségem is csak 158 cm. A két Scenic között egy 2 literes Lagunája volt...
Képek a balesetről:
Hogy ne legyek elfogult, a Fabia is jó kis autó, alacsony fogyasztással, de jót ennyiért nem fogsz kapni.
Nem vagyok francia párti,én mercivel járok,de 5 évig rönókat szereltem,ezt magam fényképeztem én vettem ki belőle a motort-váltót,más nem maradt belőle épen,és a sofőr az autó mellett várta a segítséget,karcolás nélkül.
És ez csak 1 a 100ból amit láttam,és lefotóztam,senki nem halt meg rönóban,ez jelent valamit..
Nem a rönó érdeme?Akkor kié?Aki a tesztet csinálja biztos nem,azt hiszem az A6os Audi ugyanabban az évben 2 csillagot kapott..
Míg a Thalia,Dacia 4.5felet.
Engem nem érdekel,soha nem lesz rönóm,se audim,hű maradok a csillaghajóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!