Mit tehetünk, hogy kifizesse a vizsgálat felét?
Figyelt kérdés
Párom kisfiát, magán orvoshoz kell vinni, mert mindig hány, ezt végre elértük, hogy az anya is azt mondja el kell vinni. Az oviból szóltak rá. Na azt akarja, hogy párom fizessen ki 30 ezret, a kisfiú az anyánál él. Párom gyerektartást fizet, a felét be tudja vállalni, de az egészet nem. Mit tehetünk, hogy anyuka kifizesse a felét?2018. dec. 15. 16:01
31/39 A kérdező kommentje:
110 et keres , és abból 30 ezret. Így tud félre tenni. Én jobban keresek. Amikor valamit még vennikell neki nem tudna mit enni.
2018. dec. 15. 21:36
32/39 anonim válasza:
1, Nem kell magán orvoshoz vinni
2, Ha valakinugy dönt, hogy mégis oda megy,oda viszi a gyereket maga fizeti a költségeket.
33/39 piroska és a farkas válasza:
Annak, aki szerint azonnal kezdik egy gyerek kezelését: mi àprilisban kértünk a Heim Pàl gasztróra időpontot, október közepére kaptunk...
34/39 anonim válasza:
Na ezért nem szabad ruppótlanul gyereket vállalni, szegénynek még egy 30 ezres vizsgálat sem lesz meg lehet... :(
35/39 anonim válasza:
“...így tud félretenni...”
Akkor az se nagyon sikerült eddig, ha a 30-at nem tud kipengetni. Vagy nem akar inkább...
Értem én, hogy anyuka is mindenért telefonál, de na, van egy határ. Az egészség az első, és ostoba a párod is meg az anyuka is. Ennyi ideje hányós gyereket már régen el kellett volna vinni orvoshoz!!!
36/39 A kérdező kommentje:
Nem tud félre tenni, azt akartam írni
2018. dec. 16. 10:47
37/39 érdekel0 válasza:
Nekem is adidas cipőm van,1500ftért vettem hasznàltan.
Műkörmöm is van,magamnak csinàlom.
Szóval ez az oldala édeskevès.
Az,hogy valaki 30.000 gyerektartást kap ès cserèbe korlàtozottak a munkalehetősègei,na az is èdeskevês.
Èn kifizetnêm a helyetekben az egèszet.
38/39 A kérdező kommentje:
3 gyereke van,ő nem akar dolgozni. Azt hangoztatja ő főállású anya, a férje pedig megkapja a bruttó fizetését, a 3 gyerek miatt, ezt is ő hangoztatta, amikor ez a cipő, műköröm volt a téma.
2018. dec. 16. 16:37
39/39 anonim válasza:
Te most úgy csinálsz, mintha egy műköröm vagy egy adidas cipő olyan nagy összeg lenne. 3000 Ft a műköröm, adidas cipőt kiárusításon vettem 7000 Ftért. A párod sem törte igazán magát hogy elvigye orvoshoz, rég megtehette volna. Mi csak annyit tudunk a történetből amit pár szóban itt elmesélsz, felét sem tudjuk. Igazából az orvosok hibáztak amikor legyintettek az egészre és nem küldték további vizsgálatokra. Itt nem arról van szó mint írtad hogy orvos nem látta. Mindig tartom magam ahhoz, hogy mikor rosszul van és hány, akkor kell vele menni háziorvoshoz és ragaszkodni a beutalóhoz. Így hamarabb túlesik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!