Mit tehetünk, hogy kifizesse a vizsgálat felét?
Figyelt kérdés
Párom kisfiát, magán orvoshoz kell vinni, mert mindig hány, ezt végre elértük, hogy az anya is azt mondja el kell vinni. Az oviból szóltak rá. Na azt akarja, hogy párom fizessen ki 30 ezret, a kisfiú az anyánál él. Párom gyerektartást fizet, a felét be tudja vállalni, de az egészet nem. Mit tehetünk, hogy anyuka kifizesse a felét?2018. dec. 15. 16:01
21/39 anonim válasza:
A gyereket sajnálom csak, elég gáz szülei vannak, de te sem vagy semmi, sz.rossz 15 ezer forintot sajnálatos, n emcsak anyuka felelőssége, hanem a párodé is, hogy még nem volt orvosnál szegény.
22/39 A kérdező kommentje:
De miért nem tudja, kifizetni, nem nekem kelljen a fogorvosi kezelésem elhalasztani, januárban. Gonosz vagyok, köe.
2018. dec. 15. 18:35
23/39 anonim válasza:
Nem is értem mi ez a magándokizás. Elviszitek háziorvoshoz, ad sürgősségi beutalót és mehettek kivizsgálásra és ingyen. Szegény gyerek lehet tejallergiás vagy gluténérzékeny, húzzátok az időt és közben rosszabbodik az állapota, a gyulladás más szervekre is rámegy.
24/39 anonim válasza:
23-as vagyok megint!
Problémáztok a pénzen, pedig ha jól belegondolsz, akkor a gyerektartás összege nem elég gyereket nevelni. Egy gyerek nem 20-30000 Ft- ba kerül havonta. Ugyanúgy a párod gyereke is, neki is néha ki kell venni egy nagyobb részt a költségekből.
25/39 anonim válasza:
4-es voltam. Az olvasottak fényében a fele korrekt, VAGY ki kell várni a márciusi időpontot, ha már másfél évet sikerült várni, óvónőknek meg szólni, hogy márciusra volt időpont, ez a magyar egészségügy, sorry. Ha anyuka továbbra is a januári fűtésszámlával zsarol, szólni neki, hogy inkább hagyjon ki két műkörömkezelést, és meglesz a magánorvosi vizsgálat fele, a másikat meg fizessétek. Én értem, hogy itt nem effektíve a pénzről van szó, hanem a te érzésed szerint az anyuka le akarja húzni a párodat, gyakorlatilag indokolatlanul. Persze ha sokkal jobb anyagi helyzetben vagytok mint az anyuka, akkor bevállalhatjátok, ez a ti döntésetek. Szerintem nem önző vagy, csak ez egy ilyen határpont, ha most a párod enged és kifizeti a magánorvos teljes költségét, akkor lehet, hogy az anyuka további követeléseket támaszt majd, és a végén rajtatok fog élősködni. Gondolom erről szól az aggodalmad, nem a 15 vagy 30 e.forintról.
26/39 A kérdező kommentje:
Most is párom fizet, kabátot nem vett neki , pedig a tavalyi kicsi volt, páromnak kellett, a recepttel várt 2 napot , amikor párom itthon volt hozta , hogy váltsa ki, ha valami kell oviba rögtön hívja.
2018. dec. 15. 19:11
27/39 anonim válasza:
Én nem tudom , ki hogy van vele , de ha az én gyermekemről lenne szó , és csak ez a megoldás létezne A FÖLD ALÓL IS ELŐKERÍTENÉM AZ ÁRÁT !Itt a szülők nem a gyerek egészségét nézik ,hogy az a gyerek ne szenvedjen tovább , hanem cigányodnak pár ezren.
Igen mond le a fogorvost , meg nem kell addig műköröm de a GYEREK JUSSON MÁR EL ORVOSHOZ , HISZ NEKI KELLENE AZ ELSŐ HELYEN ÁLLNI !
28/39 anonim válasza:
A kisfiú valószínűleg vagy cöliákiás, vagy laktózérzékeny, vagy tejfehérje-allergiás. Mindegyik esetben azonnali vizsgálat kell, mielőtt tönkremennek a bélbolyhai!
29/39 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha a 15ön megy a balhé akk mit akarsz te a gyámügyön? Hogy hozzad6kerüljön? Nem 15be van egy gyerek...
30/39 anonim válasza:
Egyébként meg szabad kérdezni hogy párod mennyi tartásdijat fizet havonta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!