Mit tehetünk, hogy kifizesse a vizsgálat felét?
Figyelt kérdés
Párom kisfiát, magán orvoshoz kell vinni, mert mindig hány, ezt végre elértük, hogy az anya is azt mondja el kell vinni. Az oviból szóltak rá. Na azt akarja, hogy párom fizessen ki 30 ezret, a kisfiú az anyánál él. Párom gyerektartást fizet, a felét be tudja vállalni, de az egészet nem. Mit tehetünk, hogy anyuka kifizesse a felét?2018. dec. 15. 16:01
11/39 anonim válasza:
9-es én gyerekként kenyszerultem állami rendelesre gasztroenterologiara... oktoberben kaptunk februar elejere idopontot, aztan a kovetkezot valahogy majusra. Udvozollek a magyar egeszsegügyben!
12/39 anonim válasza:
57%-os álomvilágban élsz. Ugyanúgy várólista a gyerek szakrendeléseken mint a felnőttön. Pl. nálunk gyerek ortopédia fél év, allergológia csak három hét, fül-orr-gége és bőrgyógyász két-három hét szokott lenni. A gasztron hírhedten hosszú a várakozás. Nem véletlenül megy aki teheti magánorvoshoz.
Kérdező: ha ennyire rossz anyagi helyzetben van az anya, hogy vagy fűt, vagy ezt kifizeti, akkor másban is hiányt szenved a gyerek. Ha tehetitek akkor próbáljátok meg nálatok elhelyeztetni. Arra azért készülj, hogy a családi+gyerektartás nem elég a gyerek normális ellátására.
Szerintem is a legjobb út jelezni ezt a gyámügyön és elvinni mielőbb magánrendelésre, saját pénzen.
13/39 anonim válasza:
15 ezer Ft-on marakodnak, a gyerek meg szenvedjen.
14/39 anonim válasza:
9esnek MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY egy rakat kaka... fiam 3 hónaposan!!! 6 hónap várakozási idővel kapott sztk gasztroenterológiára időpontot. Magánba ez 1 hét volt 12ezerért!
15/39 anonim válasza:
Kérdező! Akkor gyámügy egy gyerek egészsége nem játék. Akát életre szóló következményei lehetnek annak, hogy nem kezelik!!
16/39 A kérdező kommentje:
Itt leoltják a mostohákat, új feleségeket, ahogy olvastam pár kérdésnél. Elmondom anyukának , adidas cipői , ruhája van, műkörme.
2018. dec. 15. 17:06
17/39 anonim válasza:
Rendben, akkor te legyél okosabb mint ő, es tudd a prioritasokat a gyereknevelesben. A veszekedes nem az, plane egy beteg kisgyerek eseteben.
19/39 anonim válasza:
Írjon alá egy papírt, hogy ő nem hajlandó ebbe költségbe beszallni.
20/39 anonim válasza:
Szeretitek ti egyáltalán azt a gyermeket? Tényleg a pénzen megy a marakodás? Vagy inkább ez az ex meg a párod önérzetes csatája?! Vigyétek már el orvoshoz azt a szegény gyerekeg, ha az anyja ilyen bamba. Könyörgöm a párodnak meg a gyermeke, mindent meg kéne érte tennie, tök mindegy kivel él, és hogy mennyi gyerektartást fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!