Ez normális érzés?
Sziasztok. Van 3 gyermekem. 7. 6. 2. Évesek. Sokkkkk egyszerűen sokszor csapkodni tudnak. Moita vannak apa dolgozik ha nem elzàrkozik. Horgàszik vagy telefon. Itthon is ràm marad minden. Zavart lettem azt se tudom mit csinaljak. Azt akarom egyedul de csendet. Napközben ovi suli. A kicsi csak itthon. De csendet azt várom aludjon. Imádom őket tenyleg. De mindig az amit a párom akar vagy ők....tv ezt azt most hiszti. Ha megyek értük jó mig sétálok. De utána ugyanaz. Hallgatom ujra ujra ujra. Jaaj ilyen horgász at amolyan. Most sok a gond. Stb. De én mikor mondhatom ki????? Tudom ez a dolog eddig jó is de. Elegem lett
Sose tudok sehova menni rábízni valakire őket. Bocsanatot kérek de van igy más anyuka??
Kicsit kusza de kiszedtem a lényeget.
Sajnálom.
El kéne beszélgess legalább férjeddel!
Neked is ki kell kapcsolnod néha!!
Ami jár neki is, jár neked is.
A gyerekekkel nehezebb a dolgod megbeszélni
Sajnos a gyerekvállalás ilyen, aki belevág, ezt vállalja. Persze biztos sok öröm is van benne, de ugyanakkor rengeteg nehézség is.
Próbálj fizetett segítséget igénybe venni mert lelkileg nagyon padlóra fogsz kerülni, és mondd meg a férjednek, hogy az ő gyerekei is, vegye ki a részét a nevelésükből, majd utána horgásszon, telefonozzon. Durva azért, hogy nem érez felelősséget és rád hárítja a dolgokat! 18-22 év és jobb lesz. (ha már felnőttek lesznek, elköltöznek.)
Mikor mondhatod ki?Bármikor...már az első után kellett volna.
7 év alatt apuka belekényelmesedett a dologba, mert hagytad.
Haza jön melóból, öltözöl, közlöd, hogy egy-két óra múlva jössz.Ennyi.
Aztán ha a gyerekek le vannak rendezve, meg minden egyéb amit meg kell csinálni, majd telefonozhat.
Vagy csináld azt amit ő.Tarts tükröt nek8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!