Kétgyerekes anyukàk ti hogy bírjátok?
Anyukák!Akik két gyerkőccel vannak és az egyik kicsi,pár hònapos hogy bírjátok?
Én nagyon fáradt vagyok, bevallom őszintén.Alig várom hogy nagyobb legyen a kicsi.Főleg itt a tél,hamar sötétedik,alig lehet kimenni, bezárva érzem magam.
Nagyon kell még szoknom ezt az új helyzetet.
2gyerek, háztartás.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nem értem, télen miért ne lehetne kimenni?
A picinek is jót tesz, ha MINDEN NAP legalább egy órát kinn vagy vele, a nagyobbnak meg végképp. Egyszerüen fel kell öket öltöztetni (de azért nem esni túlzásba!), minusz 15 fokig semmi baja sem lesz egyiknek sem, meg neked sem.
Ha többet vagytok a szabadban, akkor a gyerekek is nyugodtabbak, egészségesebbek lesznek, meg te is kevésbé leszel fáradt.
A háztartást meg az apával közösen oldjátok meg, elvégre ez nem csak a te feladatod.
"minusz 15 fokig semmi baja sem lesz"
Fagyállós :DDD
Tényleg nem lesz semmi baja egyetlen gyereknek sem megfelelöebn felöltöztetve!
Nézz utána, az északibb/nyugatibb országokban teljesen normális, hogy a gyerekeket (még az újszülötteket is) kiviszik télen is a szabadba kb eddig a höfokig, ennek csak annyi "mellékhatása" van, hogy a gyerekek nem betegesek, a megfázást hírböl sem ismerik.
Minél kevesebbet van kinn egy gyerek (meg felnött is), annál könnyebben megbetegszik.
Nem azt mondom, hogy nem megyünk ki,de 3 napja kb esik kint,ma a havas eső.Ilyen időben szerintem más se megy ki csak ha nagyon muszáj. Vagy ti kimentek így is?
Férjem segít sokat, éjjel is ha kell. Csak még magamban nem rendeztem hogy átálljak erre az új életre. Hogy ez más, mint egy gyerekkel aki "önálló" és nem igényel 0-24ben.
Tudom, én akartam,én vállaltam.
Ilyenkor mindig az jut eszembe más, Akinél kisebb a korkülönbség, (nálunk 5) hogy bírja?!
Egyik kicsi, másik pici, kétfelé szakadni. Melós lehet.
Mi se megyünk ki ilyen időben.Harmadik napja esik folyamatosan.
Én rettenetesen várom a tavaszt...utálom ezt az időszakot...legalább hó esne...
Minden tiszteletem a tiéd utolsó! Komolyan! Én így nem tudtam volna csinálni,ilyen pici korkülönbséggel. Tudatos volt nálunk az 5 év de van hogy úgy gondolom még ezt sem bírom 😁
Nem hittem hogy ilyen tartatlan vagyok 😣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!