Gyeden lévő anyukák ti jártok plazmaadásra, hogy otthon vagytok?
"sok a visszatérő plazmaadó"
Nem kell sok ész hozzá, hogy kitaláld: a pénzért. Főleg hogy nem egészséges olyan gyakran adni, mint ahogy lehetséges.
A húgom volt 2-3x tavasszal, még nem volt egy éves a kisfia, de már nem szoptatott.
Mondjuk nem Miskolcon, de itt a hangulat az zéró, kb mint egy véradáson. A tű sokkal vastagabb és igen kb egy óra mire le folyik. Ő sose lett rosszul, de figyelnek az emberre. Mikor mész alkalmasságira elmondanak mindent.
Ő se szorul rá anyagilag, a gyerekeire költötte a pénzt.
Nem
A szoptatás kizáró
Előtte rendszeres véradó voltam.
Plazmaadás nekem bonyolult, pont az utiköltségem lenne egy olyan központba ahol lehet....
Csak véradásra szoktam menni, ott is jó a hangulat. 0+ a vércsoportom, ezért nagyon szoktak szeretni. A szoptatás elvileg kizáró ok, de egy évvel szülés után már adtam vért, mert hívtak. Annyi, hogy jobban figyelnek rám, hogy minden rendén van-e, nem szédülök, és többet kell inni.
Ez a plazmás biznisz nekem gyanús.
Igen-igen, nekem is úgyhogy azért is kérdezősködtem itt is meg többeknél a facebookon.
Az a meglátásom, hogy a képeken sok a félhajléktalan, alkoholista (lehet, hogy nem azok, de külsőre úgy néznek ki) az az 5500 forint sem vonzz különösebben úgyhogy nem hiszem, hogy el fogok valaha is menni.
Egyet nem értek. Egyik kommentelő írta, hogy a rendszeres plazmaadás nem tesz jót, pedig ők azt hirdetik, hogy 3naponta lehet járni. Te olvastál valami egészségügyi következményeit? Mert én nem, max egy-két blogbejegyzést, ami vagy igaz vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!