Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyeden lévő anyukák ti jártok...

Gyeden lévő anyukák ti jártok plazmaadásra, hogy otthon vagytok?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszéltük, hogy jó lrhet, mert segítesz és honorálják, de ő szoptat én meg nem merek, mert mi van, ha elájulok (olvastam ilyet). Van valakinek tapasztalata? Főleg a miskolciról..mire költöd az 5500 ftot, hány alkalommal jársz? Ha jársz!
2018. nov. 26. 19:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
35%
"hogy otthon vagytok"??? Én azért voltam otthon, hogy a gyerekemre vigyázzak. Ha akartam volna sem tudtam volna menni.
2018. nov. 26. 19:15
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Szoptatás kizáró ok, akkor nem is lehet vért adni. Én nem szoktam, mert nem terhesen nem vagyok 50 kg. Amúgy baromi ritka, hogy valaki elájulna.
2018. nov. 26. 19:16
 3/30 A kérdező kommentje:

Miért, nincs apja?

Egyedüli szülője vagy?

Nekem havi 1 napom van, abba beleférne, de nem igazán tudom..

2018. nov. 26. 19:17
 4/30 A kérdező kommentje:
Vért már adtam, de ez hosszabb folyamat, 1 órás és valamilyen labdát kell nyomkodni közben. Aki volt már, írhatna, hogy milyen, kíváncsi is vagyok meg bizonytalan is..
2018. nov. 26. 19:19
 5/30 A kérdező kommentje:
Én 51 kg vagyok terhesség után 18 hónappal, az belefér vajon vagy még az sem?
2018. nov. 26. 19:20
 6/30 anonim ***** válasza:
24%

azért adsz, mert kapsz érte pénzt?

Önzetlenül már nem is megy a segîtség?!

2018. nov. 26. 19:21
 7/30 A kérdező kommentje:
De megy mivel vért is adtam már..😖😑
2018. nov. 26. 19:25
 8/30 anonim ***** válasza:
38%
De van apja a gyerekemnek, csak ő dolgozott, amikor én itthon voltam. Talán ezért nem is voltunk rászorulva ilyenekre.
2018. nov. 26. 19:32
 9/30 babyboom567 ***** válasza:
86%
A szoptatás kizáró ok.
2018. nov. 26. 19:36
 10/30 A kérdező kommentje:
Én se vagyok rászorulva, de sok itt a negatív károgó.😖 Ha tudni akarod, férjem rendőr főtörzs és jól keres, én a max gyedet kapom. Egyszerűen csak megkérdeztem, ki jár, ha jár, és, ha már elment, mit csinál a segítségért kapott pénzzel. Nem azért mennék el, mert ebből vásárolnám az ebédet csak kíváncsi vagyok, mitől olyan jó, hogy sokan visszatérő plazmaadók és állítólag jó a hangulat. A férjem DOLGOZIK, de nem magamnak szültem, havi egy nap jár nekem is és hát gondoltam, benéznék a kozmetika előt csak nem tudom, milyen..de úgy látom, csak frusztrált anyukák írnak😁
2018. nov. 26. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!