Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg semmit nem lehet...

Tényleg semmit nem lehet csinálni egy újszülött mellett?

Figyelt kérdés

Nem provokatív kérdés, csak egy ismerősöm (egy hónapos baba anyukája) mesélte, hogy egész nap nem tud enni, csak ha este a férje hazaért. Ez azért furcsa számomra, mert állítólag 2-3 órákat alszik a baba, akkor lenne ideje enni is akár. Házimunkát nem végez.ez idő alatt, és nem is pihen.

Tényleg ennyire lefoglal egy újszülött?

2018. nov. 25. 17:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ki pontozgat..

Megoszlanak a vélemények, úgy látom. És akkor ezek szerint babától is nagyban függ a dolog. Érthető, hiszen az anyaméhben mindig közel volt az anyához a baba, így a kinti életben is ezt igényelné eleinte.

2018. nov. 26. 10:04
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

Én csináltam és csinálom a mai napig.

Házimunka, kert..

Amikor nem tudtam, tudom, csinálja a férjem. De enni pl a mai napig tudok tőle. Nekem minden ugyanúgy van csak nem akkor, amikor én akarom, hanem mikor idő jut rá.

2018. nov. 26. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!