Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg semmit nem lehet...

Tényleg semmit nem lehet csinálni egy újszülött mellett?

Figyelt kérdés

Nem provokatív kérdés, csak egy ismerősöm (egy hónapos baba anyukája) mesélte, hogy egész nap nem tud enni, csak ha este a férje hazaért. Ez azért furcsa számomra, mert állítólag 2-3 órákat alszik a baba, akkor lenne ideje enni is akár. Házimunkát nem végez.ez idő alatt, és nem is pihen.

Tényleg ennyire lefoglal egy újszülött?

2018. nov. 25. 17:17
1 2 3
 11/22 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Nàlunk pl a kicsi bő 2 hónapos koràig reggel 7 és este 8 között 1 x aludt 10 percet, egyébként pedig sìrt, ölben is. Éjjel ébredt vagy hatszor, közben hetente gipszelték, mert dongalàbas. Mikor volt 5 perc nyugtom, ülve elaludtam. Mire a férjem hazaért màr a síràs kerülgetett. Két hónapos koràban derült ki a reflux, és onnantól kezdtek könnyebbedni a napok. Arra sem emlékszem, h a 2,5 éves nővérkéje mit evett, nemhogy én :)
2018. nov. 25. 20:33
 12/22 anonim ***** válasza:
31%

Neha. De azert tulzas, h minden nap ilyen. En vittem a haztartast meg foztem is kb a 4.hettol.

Azert neha, ahogy írtam is, vannak qrvasz@r napok, amikor mar a szopitea tart csak eletben.

2018. nov. 25. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

Attól függ..

Enyém mellett 9hetes koráig kB barmit..meg turmixoltam is mellette, ő pedig ugyanúgy aludt tovább.

Éjszaka 3x kelt enni, vagy 2x napközben 2x3 órát és 1x1 órát aludt. Néha már unatkoztam.

Na utána már nem. :D

Bár akkoris jó volt mert kB 9hetes korától 4hos koráig aludt 4 órát összesen napközben csak éjszakai alvás a elromlott.

Most már 9hos és egész jól alszik. Napközben 3orat éjszaka max 2xkel

DE NAPKÖZBEN! 2hete fogzik.. Letudnam kaparni az arcom, mert folyton ÉRTSD, úgy h folyton nyoszorog semmi sem jó.. Vegyem fel de aztán tegyem le. Rajtam csüng, nem éhes de kell a cumi.. Nem éhes de kéri a Bébi kaját. Ahh.. Pisilni sem tudok néha. De ha kijon a fog nála ez elmulik és újra eljatszuk tok egyedül akár 1 órát egyben.. Aztan kicsit kellek, vagy alszik és újra egyedül.. :)

2018. nov. 25. 21:53
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
2 gyerekem van. Az első egy kisangyal, azóta is nyugodt természet, halálra untam az életem újszülött korában. A 2. babám ha nem kézben volt, sírt. Aludni aludt, szinte mindenhol, csak az ágyában nem :D mellkason főleg.. de 1 hónapos korában az is jó volt, ha mellkadon aludt, viszont nagyon sokat kellett járkálni vele. szendvicset volt, hogy a férjemmel csináltattam és a gyerek feje felett ettem meg szoptatás közben. Nem sokmindenre volt időm, ha a férjem nem volt otthon. Esetleg ha babakocsiban altattam és lábbal tologattam, de ezt később kezdtem, 6-8 hetes korában. (Korábban nem jutott eszembe)
2018. nov. 25. 22:25
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Haha 14es. Ugyanígy voltunk mi is. Egyszer a gyerek feneken talaltunk egy komenymagot a pelenkaban mert en is allandoan ugy ettem, hogy rajtam csungott a gyerek. Ferjem azóta is ezen rohog pedig lassan ket eves.
2018. nov. 25. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk hasfájós volt a pici, alig aludt, ha aludt általában kézben vagy rajtam. Az elején szinte semmit nem tudtam csinálni. Hát nem volt egyszerű.
2018. nov. 25. 22:42
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
Nekem az első otthon töltött nap volt horror. A gyerek vagy szopott vagy sírt, egy kb egész nap rajtam lógott, a wcre is vele mentem.... Aztán szerencsére jött a védőnő, aki megnyugtatott, ez teljesen normális a kórházból hazatérve, hamarosan elmúlik. Másnap már sokkal jobb volt és pár nap alatt beállt a 3-4 óránkénti etetés. Simán megtudtam csinálni me.lette mindent. Mondjuk nekem nem volt semmi segítsegem, így kénytelen lettem volna mindenképp megoldani
2018. nov. 26. 06:30
 18/22 anonim ***** válasza:
18%

Gyerek es felnottek kerdese. Nalunk a gyerek nagyon sokat aludt az elejen, ezert barmit tudtam csinalni mellette. A felnottek resze pedig, egyreszt a ferjem otthon volt sokat velunk az elejen, mert eleve igy terveztuk. Masreszt meg ha en nem eszek, elviselhetetlen vagyok a magam szamara is, szoval az evek soran megtanultam, hogy barmi van, ennem kell. Igy nem tudtam volna elhanyagolni az ebedet, barmi lett volna.

Nem ismerem az isnerosodet, de nem mindenki jo idobeosztasban jo baba mellett sem, es van, aki nyugos babaval is jo. Ez egy adottsag.

2018. nov. 26. 07:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs mi a gond a válaszommmal. Legyetek kedvesek megirni.

A kérdésre válaszoltam..

2018. nov. 26. 07:44
 20/22 anonim ***** válasza:
26%

Uez a kerdesem nekem is. Nem mintha meglepne. De megint itt jart a piroskeztroll.

Kedves piroskeztroll, legyen ma szep napod FOSSAL EGESZ NAP!

2018. nov. 26. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!