Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Utazás gyerek nélkül a tengere...

Utazás gyerek nélkül a tengerentúlra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom jövő tavasszal munkaügyben NYC-be utazik 1 hétre és felmerült ötletként, hogy vele tartok. Van két gyerekünk (8 és 6), de ez lenne az első közös utazásunk nélkülük. Voltak már 1-1 hétre külön tőlünk többször is a nagyszülőknél, megértik, ha nem látjuk egymást napokig,szóvalt nem aggódok. Igaz, akkor csak 100 km volt a távolság, nem pedig 7000...

Nyáron mindig együtt nyaralunk a gyerekekkel. Inkább a magam oldaláról nem vagyok biztos, pedig a gyerekek születése előtt sokat utaztunk kettesben, igaz csak Európában. Ilyen messze még egyikünk se volt. Viszont New York mindig is érdekelt.

A párom szerint túlagyalom a kérdést. Járt már valaki hasonló cipőben? Ti mennétek?

2018. nov. 19. 16:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
én mennék,és menni is fogunk,most 3 és 10 évesek a fiaink.minden évben van pár nap amit gyerekek nélkül "nyaralunk" és van egy hét velük is,de jövőre Angliába megyünk gyerek nélkül,az 5 éves tervben pedig nekünk is benne van NYC.
2018. nov. 19. 16:15
 2/21 anonim ***** válasza:
30%
Én elvinném a gyerekeket is mert hatalmas élmény lenne nekik nem beszélve arról, hogy látnák karácsonyi díszbe öltözetetve nyct ez kihagyhatatlan.
2018. nov. 19. 16:16
 3/21 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó, te nem tudsz szöveget értelmezni?

Én mennék. A gyerekek 1 hetet kibírnak.

2018. nov. 19. 16:17
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Marciusban megyunk, ferjem szinten munkaugyben. visszuk a gyereket is, mert ez hatalmas elmeny. a felnotteknek is oriasi kultursokk, nemhigy egy gyereknek. amig ő szakmai programon lesz, mi varost nezunk, aztan meg egyutt is.:) de ha mindenkeppen a gyerekek nelkul mennel, az is teljesen rendben van, dontsetek ti. oket amugy nem lehet megkerdezni, mutatsz kepeket a nagy almarol, hogy akarnak menni vagy sem? mar eleg nagyok a donteshez.
2018. nov. 19. 16:19
 5/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem, gyerekek nélkül én nem mennék. Elég nagyok, hogy élvezzék, nem hagynám ki őket.
2018. nov. 19. 16:26
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Én nem mennék gyerek nélkül, azért ez nem egy olyan dolog amit ő ne élvezne, vagy sűrűn eljutna az ember, főleg hogy már elég nagyok ahhoz hogy érdekelje őket. Nem lenne szívem kihagyni őket a "buliból". Mi is voltunk, de meg sem fordult a fejünkben hogy ne vigyük a fiunkat.
2018. nov. 19. 16:30
 7/21 anonim ***** válasza:
84%

Mi tavaly voltunk Amerikában 2 hétre, a gyerekeink 5-9 évesek voltak, a mama ideköltözött hozzánk, reggel elvitte őket oviba-suliba, és istenien elvoltak.

Mi is agyaltunk rajta eleget, el merjünk-e menni, nem lesz-e gond, de szerencsére nem okoztunk komoly törést a kölyköknek. :)

2018. nov. 19. 16:32
 8/21 anonim ***** válasza:
76%
Mennék bizony. A nyolcórás repülőút végén pedig magadban hálát adsz majd, hogy volt annyi eszed és kettesben mentetek, nem kellett egész idő alatt a nyűglődést csitítgatnod. Elég hosszú az út még felnőttként is.
2018. nov. 19. 16:51
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Persze mindenképp mennék New York kihagyhatatlan, én is töltöttem ott három hetet pár éve, akkor még nem volt gyerekem. Szerintem is menjetek ketten , aztán ha nagyobbak lesznek a gyerekek még vissza tudtok menni. Mi reggel 9 től este 10-ig gyalogoltunk , ez nem éppen kisgyereknek való. Elmentek, jól megnézitek, pár év múlva meg visszamentek velük.
2018. nov. 19. 17:14
 10/21 anonim ***** válasza:
25%
Akik ennyire gyerek nélkül akarnának menni, gondolom majd jól fog esni öreg napjaikon mikor pl karácsonykor egy gyerekük se fog rájuk érni, mert macerásabb lemenni az öregekhez mint otthon pihenni.
2018. nov. 19. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!