A párom jövő tavasszal munkaügyben NYC-be utazik 1 hétre és felmerült ötletként, hogy vele tartok. Van két gyerekünk (8 és 6), de ez lenne az első közös utazásunk nélkülük. Voltak már 1-1 hétre külön tőlünk többször is a nagyszülőknél, megértik, ha nem látjuk egymást napokig,szóvalt nem aggódok. Igaz, akkor csak 100 km volt a távolság, nem pedig 7000...
Nyáron mindig együtt nyaralunk a gyerekekkel. Inkább a magam oldaláról nem vagyok biztos, pedig a gyerekek születése előtt sokat utaztunk kettesben, igaz csak Európában. Ilyen messze még egyikünk se volt. Viszont New York mindig is érdekelt.
A párom szerint túlagyalom a kérdést. Járt már valaki hasonló cipőben? Ti mennétek?
én mennék,és menni is fogunk,most 3 és 10 évesek a fiaink.minden évben van pár nap amit gyerekek nélkül "nyaralunk" és van egy hét velük is,de jövőre Angliába megyünk gyerek nélkül,az 5 éves tervben pedig nekünk is benne van NYC.
2018. nov. 19. 16:15
2/21 anonim válasza:
Én elvinném a gyerekeket is mert hatalmas élmény lenne nekik nem beszélve arról, hogy látnák karácsonyi díszbe öltözetetve nyct ez kihagyhatatlan.
2018. nov. 19. 16:16
3/21 anonim válasza:
Utolsó, te nem tudsz szöveget értelmezni?
Én mennék. A gyerekek 1 hetet kibírnak.
2018. nov. 19. 16:17
4/21 anonim válasza:
Marciusban megyunk, ferjem szinten munkaugyben. visszuk a gyereket is, mert ez hatalmas elmeny. a felnotteknek is oriasi kultursokk, nemhigy egy gyereknek. amig ő szakmai programon lesz, mi varost nezunk, aztan meg egyutt is.:) de ha mindenkeppen a gyerekek nelkul mennel, az is teljesen rendben van, dontsetek ti. oket amugy nem lehet megkerdezni, mutatsz kepeket a nagy almarol, hogy akarnak menni vagy sem? mar eleg nagyok a donteshez.
2018. nov. 19. 16:19
5/21 anonim válasza:
Nem, gyerekek nélkül én nem mennék. Elég nagyok, hogy élvezzék, nem hagynám ki őket.
2018. nov. 19. 16:26
6/21 anonim válasza:
Én nem mennék gyerek nélkül, azért ez nem egy olyan dolog amit ő ne élvezne, vagy sűrűn eljutna az ember, főleg hogy már elég nagyok ahhoz hogy érdekelje őket. Nem lenne szívem kihagyni őket a "buliból". Mi is voltunk, de meg sem fordult a fejünkben hogy ne vigyük a fiunkat.
2018. nov. 19. 16:30
7/21 anonim válasza:
Mi tavaly voltunk Amerikában 2 hétre, a gyerekeink 5-9 évesek voltak, a mama ideköltözött hozzánk, reggel elvitte őket oviba-suliba, és istenien elvoltak.
Mi is agyaltunk rajta eleget, el merjünk-e menni, nem lesz-e gond, de szerencsére nem okoztunk komoly törést a kölyköknek. :)
2018. nov. 19. 16:32
8/21 anonim válasza:
Mennék bizony. A nyolcórás repülőút végén pedig magadban hálát adsz majd, hogy volt annyi eszed és kettesben mentetek, nem kellett egész idő alatt a nyűglődést csitítgatnod. Elég hosszú az út még felnőttként is.
2018. nov. 19. 16:51
9/21 anonim válasza:
Persze mindenképp mennék New York kihagyhatatlan, én is töltöttem ott három hetet pár éve, akkor még nem volt gyerekem. Szerintem is menjetek ketten , aztán ha nagyobbak lesznek a gyerekek még vissza tudtok menni. Mi reggel 9 től este 10-ig gyalogoltunk , ez nem éppen kisgyereknek való. Elmentek, jól megnézitek, pár év múlva meg visszamentek velük.
2018. nov. 19. 17:14
10/21 anonim válasza:
Akik ennyire gyerek nélkül akarnának menni, gondolom majd jól fog esni öreg napjaikon mikor pl karácsonykor egy gyerekük se fog rájuk érni, mert macerásabb lemenni az öregekhez mint otthon pihenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!