Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cserbenhagyás a részemről ha...

Cserbenhagyás a részemről ha nem akarok vigyázni a barátnőm kisfiára?

Figyelt kérdés
Van egy úgy mond barátnőm,nem mondom,hogy a legközelebbi mindig is kicsit rezervált volt a kapcsolatunk.Néhány hónapja odajárok hozzájuk hetente néhányszor főzni,takarítani.Mivel több napról,több óráról van szó,így abban egyeztünk meg,hogy kifizetik.Azt mondták nem kívánják ingyen.Mivel jelenleg sajnos munkanélküli vagyok jól jött a plusz kereset.Nem rég lett meg a második baba meg már van egy 1,5éves kisfiú.Amikor elvállaltam náluk a főzést,takarítást mondtam gyerek vigyázást nem fogok vállalni.Azt mondta nem is kell,mert megjárták egy rokonnal aki elejtette a kisgyereket és majdnem agymútétre került a sor.Tegnap a férje bent hagyta nekem a kisgyereket,mondtam rövid ideig vigyázok rá erre kicsit nyomatékosan utaltam a barátnőmnek,hogy nem tudok meg nem is szeretek kisygerekekere vigyázni.Nem vagyok az a tipus.Ő utána kicsit kivolt borulva,hogy mennyi minden rászakad.Régebben depresszióval is kezelték.Utána mikor mentem el megakart kérni ma menjek el ha birok a 1,5éves gyerekre kellene vigyázni,hogy a férje tudjon kint dolgozni a gazdaságukban.Azt mondta a férje majd vigyáz rá ő.A nagyszülők is szoktak rá vigyázni naponta 6-7 órát-igaz gond van velük,mert ezt felemlegetik...,én eljárok főzni takarítani,a férje is segít a gyerek körül viszi ahova tudja.Többet nem tudok segíteni,amit meg nem csinálok szívesen azt nem vállalom.Ő sem segítene olyan áron,hogy saját magát feláldozza miattam.

2018. nov. 14. 10:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nem is vállalom el a gyerek vigyázást.Majd lehet sertésnek veszi vagy úgy érzi nincs akire számíthatna. Bebiszittert lehet találni akinek kell segítség az nem támaszt határozott elképzeléseket ki vigyazzon3a gyerekére vagy ha igen nincs is igazán rászorulva a segítségre.Én se vennék rá valakit, hogy jöjjön el színházba vagy operába ha tudnám hogy ott halálra unná magát.
2018. nov. 14. 20:35
 22/22 A kérdező kommentje:
Na,úgy látom megértették.Holnap csak a gyerekre kellene vigyázni, de nem kértek meg csak előttem passzolgattak egymasnak a labdát,hogy megkell oldani holnap a gyereket a férj erre azt mondta ha a mama nem akarja majd a tatával beszéli le vagy a férj nagynénjével.
2018. nov. 15. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!