Ti melyik nevet adnátok a gyereketeknek? Melyik tetszik vagy cseng jobban?
Így jártam anyátokkal, egy amerikai sz@ropera, Én ilyeneket nem nézek. Nekem normális sorozatok mennek a tévémben.
Robin Hood, igen az emberi gyarlóság. Ennyi erővel mondani lehetne a Bencékre, hogy Istenes Bence, a Miklósokra, hogy Berényi Miki, meg ilyenek. Hol érdekel bennünket az ilyen csúfolódás. Büszkébb emberek vagyunk Mi ennél :)
Miért keltenr irígységet egy csúnya és kisebbségi név?:-D
Én nagyon szomorú lennék ha Robinnak hívnának, kivéve ha lakatos vagy Kalányos a vezetéknév. Az Ádám legalább vállalható. Pluszban külföldön a Robin inkább női név, hiába számít uniszexnek.
Én 4 Robint ismerek, egyik se a magyar családokból került ki :-D
A Robin az szép és egyedi név. Szerintem igazán jó ötlet, de ha nem akarjátok, hogy az apja nevét kapja akkor, az Ádám név.
Persze akár lehet Ádám Robin, vagy Robin Ádám, de ez a vezetéknévtől függ.
Akár hasonló csengésű nevet is lehet adni pl. Ábel, Áron, Ákos vagy Róbert, Roland, Rómeó.
Létezik ilyen kombináció is, hogy Ádin:):):):)
Amúgy nemtom h melyik ezek mind közül a legszebb:):):)
De ha lehet Batman, akkor inkább legyen Batman!
Más név szóba se jöhet? Tényleg sok van, láttam.
Miért lennék irigy egy olyan névre, amit borzalmasnak tartok? Butaságot beszélsz. Ráadásul valaki írta is: mivel bárki adhatja ezt a nevet, sőt akár fel is veheti felnőttkorában, miért irigykedne bárki is? Annak sincs oka rá, akinek tetszik. Akinek nem, annak meg pláne.
Mellesleg a gyerek NEM a nevétől lesz egyedi, hanem a személyiségétől (már ha...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!