Ti melyik nevet adnátok a gyereketeknek? Melyik tetszik vagy cseng jobban?
Irigységet??? :DDDDD Miért lenne bárki irigy, akárki nevezheti ugyanígy a gyerekét ha akarja. Én mondjuk nem akartam.
Ádám.
Emberek!
Ne legyen már mindenki külföldi!
Magyarországon miért kell olyan neveket adni a gyereknek ami csak külföldön van?
Ha már egyedi nevet akarnál adni a gyerekednek akkor inkább a régi Magyar nevek közül válogass.
Pl.: Hinor, Kende, Lőrinc, Zsadány, Zalán, stb....
Fiam Robin. Sose volt gond a nevével. És még csak kisebbség sem vagyunk. Szöszi hatalmas kékszemű fiú.
Apja nevét én sem adnám. Ádám nálunk is listás volt. De ha az apjának ( mások szerint) szokatlan neve van én a gyereknek sem adnék top 5 nevet.
De én úgy gondolom nincs cigányos név. Cigány Bencét és Évát is hallottam már.
Túl kéne lépni a megszokott neveken, mert azon túl is vannak. 😊
Egyik sem jön be, de inkább az Ádám.
Megmondom mi a baj ezekkel a nevekkel. Hogy nálunk ezek nem voltak használatosak. Ezek külföldi nevek, ottani nyelvre. Nekem is százszor jobban tetszenek, mint a magyar nevek, de magyar gyereknek magyar ajkú szülőkkel és magyar anyanyelvű országban számomra inkább nevetséges.
Nekem nem tetszik a Robin, Ádám igen, viszont sík can belőle. Gábor sem tetszik, Péter eléggé, de a férjemnek nem.
Szerencsére nem csak ebből a négy névből lehet választani :)
A válaszaid alapján nekem eyertelmu, hogy a Robin név tetszene neked. Az a lényeg, hogy neked és a ferjednek mi tetszik.
Én ismerek Robint, és nem kisebbségi...
Nekem a Robin tetszik jobban, de az Ádám is teljesen jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!