Van olyan (anyakönyvezhető) név, ami tetszik nektek, de valamiért nem adnátok egyik gyereketeknek sem?
Nekem van több is.
Anton, Trisztán, Málna, Hella. Mind nagyon tetszik, de mégsem adnám.
Noel, Szofi, Emma-nagyon tetszik, de túl sok van belőle.
Alicia, Joel- tetszenek, de Magyarországon magyar vezetéknévvel számomra nagyon furcsa. Ráadásul van az a szabály, hogy kiejtés szerint kell írni, akkor most Aliciát és Joelt? Mert "C"- vel illetve a "J"- vel kiejtve nem hangzik valami jól.
Plusz még a Ryan, Caleb és társai is tetszenek, de Rájenként leírva elég nevetséges.
Nekem a Lolita nagyon tetszik de egy nagyon irritáló nő ismerőst hívnak így. Tetszik még a Gerda de valahogy mégsem adnám soha.
A kedvenc fiúnevem a Balázs de az egyik legkellemetlenebb exemet hívják így.
Abigél
Gyönyörűen hangzik szerintem,de egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy így szólítsam.
Genovéva, Georgina, Auróra, Szabina, Rozina, Karolina
Nagyon tetszenek ezek a nevek, de egyrészt nem passzolnak a vezetéknévhez, másrészt valahogy én sem tudom elképzelni, hogy így hívjam a lányomat ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!