Ezekből tetszik nektek név?
18 éves vagyok, szóval egyelőre nem szeretnék anya lenni. Ennek ellenére nemrég összeírtam pár női és férfi nevet csak mert jó érzés volt ezzel foglalkozni. A listákat elteszem, és idővel ha itt lesz az ideje, előveszem és összehasonlítom azzal amit majd akkor írok ha tényleg baba előtt állok.
Először a női neveket írtam össze, és azokból több lett, emellett biztosabb is vagyok bennük. A férfi neveket tovább kerestem, és kevesebbet is találtam, meg volt amit már kihúztam. Ezért a férfi neveket írom itt le, mert arra kíváncsibb vagyok melyik tetszik a többségnek.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Honor
Liam
Árlen
Majlát
Noé
René
Ronel
Valér
Zoárd
Zétény
Benett
Brendon
Izmael
Joel
Lionel
Rájen
Kolen
Petrik
Ilián
Larion
Mendel
Ányos
Ármin
Emil
Ez egy jó hosszú lista, ennek ellenére egyik se tetszik. Nagyon idegenek, újak, karakteresek.
Ha nagyon választani kéne, akkor Ármin, de ennyi...
Talán a Zétény,de ez is határeset számomra...
A többi rémes szerintem
Zoárd volt az első nőgyógyászom 18 évesen (15 éve), az ő neve már akkor tetszett, de nem adnám.
A többi nekem rémes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!