Viczy Kornél név hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szépen hangzik,csak egy problémám van.Nektek mi jut eszetekbe róla?Adnátok mellé még egy keresztnevet?2017. nov. 1. 16:43
1/6 anonim válasza:
Nekem tetszik, és semmi nem jut eszembe róla. Én nem adnék mellé második nevet.
2/6 anonim válasza:
Nekem eleve nem tetszik a Kornél név, de az egy dolog, ízlés kérdése. Viszont ilyen vezeték név után nem adnék K-betűs keresztnevet. czyk(i), a czykor(ia)-ról nem is beszélve.
3/6 anonim válasza:
Elsővel értek egyet, így, ahogy van, szép, felnőtt férfinak is egyben van.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem jut eszembe semmi róla, szerintem jó név. Nem fontos a második név, de nem is lennék ellene.
5/6 anonim válasza:
Teljesen jó. Nem adnék 2. keresztnevet, mert minek? Úgysem használná. Hacsak azért nem adnátok, mert családi hagyományból, vagy valaki tiszteletére.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor bátran adjuk ezt a nevet.Azért inogtam meg kicsit,mert az egyik keresztlányom most végzős,olvassa az Édes Annát és bár én már nem nagyon emlékeztem,de a főszereplőt Vizy Kornélnak hívják.Így érdekelt hányan asszociálnak erre.Második nevet nem fogunk adni végül,ez is csak azért merült fel,mert a testvérének van.
2017. nov. 3. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!