Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves gyermeknek engednéd...

Hány éves gyermeknek engednéd meg hogy nézze a Szulejmán c. sorozatot?

Figyelt kérdés
Ha nem is a késő esti televíziós adást, hanem mondjuk hétvégi délutàn, visszanézve.
2018. nov. 10. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

Nem engedném.

Nem azért, mert "hú de megtöri a fejlődését", ha látja, hanem nevelési célból, ne egy szánalmas kis sorozatfüggő legyen már belőle:(

Egy rokonom elvből nem kezdett el egy sorozatot sem nézni, mert azt tartotta, ne legyen megkötve, hogy mikor "kell" leülni a TV elé. Én is csak felvételről nézek bármit, akkor, amikor nekem az időpont megfelel.

Egy-egy sorozat nem gáz, de akkor már ne ilyen felületes vacak legyen, és figyelni kell rá, hogy ne essen túlzásba az ember, mert nagyon könnyű rákapni, főleg, amelyik ilyen soha-véget-nem-érő...

2018. nov. 11. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Bár én soha nem nézném, 10-12 éves kortól ha annyira akarják, tőlem nézhetik.

12 éves voltam mikor költöztünk, a régi lakásban több sorozatot is néztünk már. Tesóm 3 évvel fiatalabb.. engem kb 20 éves korom óta semennyire nem érdekel az ilyesmi, tesóm szokott nézni 1-2 hasonlót, de nem rosszabb ember emiatt :D :D

2018. nov. 11. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
A szulejmán már az a kategória, hogy akkor már inkább korengedménnyel lenne gémer, az se üt rajta akkorát (sőt, bizonyos készségeken lendít, amik persze még mindig nem fognak embert faragni belőle, de a szappanoperák eddig se merészkednek).
2018. nov. 11. 21:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezek mind agyzsibbasztó termékek. Érzékenyítő tréning, ha úgy tetszik. A muzulmánokról, hogy mind családszerető, önfeláldozó, istenfélő emberek. Allah helyett 9-szer Istent mondanak, mintha keresztények lennének, csak a 10. Allah. Persze azt kihagyják, hogy mennyire meghatározza az 5-szöri imádkozás-mosakodás a mindennapi életüket, és koránt sem olvastatnak velük a filmekben. Pedig az ott áll a nappaliban főhelyen manapság, és akkor biztos, hogy használják is.

Gyereknek semmi idegen kultúrát napi szinten fogyasztva nem engednék. De én szemetet se etettem a gyerekeimmel, kényelemből sem.

2018. dec. 7. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!