Hány éves gyermeknek engednéd meg hogy nézze a Szulejmán c. sorozatot?
Figyelt kérdés
Ha nem is a késő esti televíziós adást, hanem mondjuk hétvégi délutàn, visszanézve.2018. nov. 10. 21:06
1/14 anonim válasza:
Hát szerintem mindegy. A TV2 úgy is kiszedi azokat a jeleneteket, amit úgy gondolnak, hogy a gyermeknek "ártalmas" lehet. Szóval 10éveskortól is nézheti. Ez neki csak jó, mert történelmi sorozat és ez a történelem tudását csak növelheti.
3/14 anonim válasza:
Legszivesebben felnőtteknek sem engedném, de sajnos a demokrácia nem engedi meg, hogy bárki megtiltsa, hogy az ilyenekre fogékony, már alapból nem a legjobb értelmi képességekkel rendelkező emberek ilyen szappanoperákkal butítsák magukat. (De lehetne akár Blikket, Riposztot, Való világot, TV2-t, sokmidnent felhozni.)
De az szomorú, hogy valaki egy gyerekkel nézeti ezt, akinek amúgy még lenne lehetősége fejlődni.
4/14 anonim válasza:
Mi nem nézünk tévét, igy megelöztünk ilyen ostoba problémákat. Nem is hiányzik a lányomnak.
6/14 anonim válasza:
Én saját magamnak sem engedem meg, pedig 50 elmúltam.
7/14 anonim válasza:
Nem engedném meg a gyerekemnek, hogy ilyen moslékot nézzen.
8/14 anonim válasza:
Én is néztem anno a Vad angyalt/Esmeraldát. Nem hiszem, hogy visszafogta a fejlődésem. 10-14 éves lehettem akkor amúgy.
9/14 anonim válasza:
Soha nem engedném. Eleve a tv adások, sorozatok elferdítik a valóságról alkotott képet.
Akkor már inkább natgeo vagy más hasonló..
10/14 anonim válasza:
Hát, ez a sok bu@i török sorozat.....
Gratulálok Magyarország!
Olyan emberekért rajonganak a magyar sorozatnézők akik anno leigázták az egész országot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!