Milyen nehézségeket, problémákat, sajátos nevelést igényelhet - ha egy fiú gyermeknek három lánytestvére van?
Ha lesz lehetősége barátkozni vele hasonló korú fiúkkal, akkor nem marad le semmiről. Nem kell elvárni a testvérektől, hogy csak egymással játsszanak, és akkor nem lesz semmi baj.
Az oviban, suliban is sok kisfiú van, ott is tud velük ismerkedni.
Ráadásul van a családban apa is, ami hatalmas előnyt nyújt: kap egy normális apaképet, lesz egy férfi példaképe.
Semmi baj nem lesz ebből, ne aggódj!
Nekem van fiam is, lányom is, szerintem annyira nagy különbség nincs a két nem között (még), legfeljebb a lányokra könnyebb ruhát venni. :)
A nagyobb lánytesók idővel anyáskodni fognak rajta. Ez nem feltétlen baj, bár rosszul is elsülhet, de ahhoz a nevelésüket is el kell rontani.
Még a játékból sem marad ki, mert a lányokat is érdeklik fiúsabb játékok sokszor. Én például imádtam barkácsolni, dinózni, kisvasúttal játszani, kalózókat stb. Gondolom a 3 kislány sem egyforma személyiségű lesz, egyiket biztosan érdekelni fogják ezek is. De a gyerekek találékonyak ám, kitalálják hogy mit tudnak játszani majd együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!