Ahol veszett már a gyermeknek valami szeretett dolga mennyi idő után törödött bele a kicsi?
Ma elvesztettük kisfiam szeretett hátizsákját, többször végig mentünk arra amerre jártunk, kérdezgettem a boltokat hátha le adta valaki. A kisfiam még most is elpityeredik ha eszébe jut. Nem tudom hol kereshetném még.
Ti ha elvesztetettek valamit mennyi idős volt akkor a kicsi, mit vesztett el és mennyi idő után tudta "elfelejteni"?
Egyszer hagytunk el egy babat, kb. 2,5 eves koraban, de ahhoz nem kotodott tulsagosan, nem emlegette.
De. Cumi pl., elvettuk tole, kb. 3 nap pityergett, utana semmi
Hét évesen elhagytam a pónimat. Tudtam, hogy hol veszett el, de nem mentünk vissza érte, mert rohanni kellett haza.
Húsz év telt el, de most is emlékszem rá. :-)
Nálunk a gyereknek rongyjátéka volt. Az nem elveszett, csak annyira tönkrement a használatban, hogy már a sokadik varrás sem segített rajta. Azt "elvesztettük". Van azóta más kedvenc, de néha azért eszébe jut, hogy nem lett meg a másik? Mert neki úgy hiányzik. De már nincs belőle sírás, ahogy írtam, van helyette új favorit.
Ti esetetekben, nem próbáltátok meg fészre kiírni? Rendszeresen szoktam ilyen hirdetéseket látni, találtam-elvesztettem valamit, nekünk érték, osszátok.
Egy próbát megér, hátha valaki felvette és hazavitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!