Kicsi korkülönbségnél vettél a 2. gyermeknek új textílpelenkát vagy a nagytól megmaradtakat használtad?
Nem vettem újat. Kimostam, kivasaltam, úgy "steril" újra. Az enyémek nem szürkültek meg.
A harmadiknak sem fogok újat venni...
nálunk még csak úton van a kistesó. nem fogok újat venni.
én pelusozom is textilbe, azokat továbbra is használja majd pelenkának, a büfis pelusokat is használni fogja a tesó (meg vannak jelölve). szerintem épp ez az előnye a textilpelusnak, hogy újrahasznosítható.
és akkor mi van ha használt és kicsit elszíneződött? ha zavar akkor azt használd otthon és a szépet vidd magaddal a rendelésre pl
amúgy nekem 9 év van a legkisebb és a legnagyobb között de nem vettem újakat mert anno vagy 20db vettem még az első gyereknél szal maradt "új " is
de régieket sem dobtam ki jó volt az még másra :-)
Mi eleve örököltük, egy darabot se vettem.
Illetve "igazit", amit tényleg pelenkának használunk. Mindet örökli majd a kistesó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!