Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki nem állhatom párom előző...

Ki nem állhatom párom előző házasságából született kislányát! Hagyjam el őket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már rosszul vagyok, amikor jön hozzánk napokra, és itt van velünk. Más gyermekét szeretem, szóval nem a gyerekekkel van a bajom. Hanem pontosan VELE! Rosszul vagyok, ahogyan az apjára ragad,mint egy ragacs, és őt ölelgeti, puszilgatja! Nyafog állandóan, mindent kisír magának...

2018. nov. 8. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Neked már most csomagolni kellene. Hogy lehet egy kislányra azt mondani, hogy ki nem állhatod? Ő az apja, itt te vagy aki csak jött. Ők eddig is voltak egymásnak. Le a kalappal, hogy nem dobja el a gyerekét, inkább ragacsoskodjanak, mint rá se nézzen. Persze hogy más gyerekkel nincs gondod, mert más gyerek nem ölelgeti a párodat.
2018. nov. 9. 08:16
 12/19 anonim válasza:
29%
Az exnek volt egy lánya mikor összejöttünk..utáltam, ugyanilyen volt..azóta volt 2 másik nője is, azok is utálják a lányt, egyik régebben rámirt, hogy tudtam elviselni...én azt gondoltam először bennem van a hiba..de igy már tudom hogy nem.Szoval itt sem biztos a kérdező a hibás hogy nem birja elviselni...ex mellett mai napig nem marad meg senki emiatt, pedig a lány már 14 éves...
2018. nov. 9. 08:30
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Páromnak van egy 4 éves kislánya,mi most várjuk a közöset.A kislánnyal imádjuk egymást,el sem tudnám képzelni mi lett volna ha nem szeretném.Nyilván elhagytam volna őket! Te egyszerűen nem fogadod el,hogy neki mindig a kislánya lesz az első az életében.
2018. nov. 9. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó vagyok.

Ja és ő is hétvégi apuka sajnos és ugyanígy lóg rajta egész nap.Én pedig mosolyogva nézem őket

2018. nov. 9. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is hagyd el, mert ennek semmi jó vége nem lesz. A férfi örlődni fog kettőtök között, és valamelyikőtök (ha normális gondolkodású apa, akkor te) sérülni fog.

Amúgy nem lehet, hogy nem is a kislányt utálnád te ennyire (még ha nyafogós természete is van), hanem a kislányon keresztül a párod volt feleségét látod és a inkább a párod múltját utálod a lányon keresztül?

2018. nov. 9. 11:14
 16/19 A kérdező kommentje:
15/15 szerintem rátapintottál! Valószínűleg őt látom!
2018. nov. 9. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem engedd el a párodat. Ha eddig nem változott a dolog, nem valószínű, hogy fog. Nincs ezzel semmi baj, nem mindenki tud alkalmazkodni egy ilyen helyzethez (valószínűleg én se tudnék), de így semmi értelme. Tényleg csak sérülés lesz belőle, és nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha neked még nincs gyermeked, feltételezem fiatal, szóval keress olyan társat, akivel komolyabb múlt nélkül tudsz saját családot alapítani.
2018. nov. 9. 20:57
 18/19 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok.
2018. nov. 10. 12:05
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon szomorú, sajnos apám is állandóan féltékeny nőkkel jött össze, akik nem értették meg, milyen egy elhanyagolt kislány, akit ott hagyott az apukája...sajnos egy papucs is volt, és mindig nekik adott igazat, de végül egyikkel se maradt meg. Emiatt nagyon rossz hanyag kapcsolatunk lett, most itt vagyoknfelnőttként és egyik unokáját se láthatja, mivel nem érdekeltem őt miután gimnazista lettem. Karma.
2018. nov. 10. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!