Zaynep kérdése:
Császár után mikor kezdetek el futni?
Figyelt kérdés
7hetesek vagyunk a pici lányommal
Érdekel ki mikor kezdett neki a futáshoz? Előre is köszi a válaszokat
2018. nov. 8. 15:33
4/8 anonim válasza:
7 hetes a lányod? Te nyilván nem :)
Várj még, körülbelül 5 hónapig.
6/8 anonim válasza:
2 hónap után, nagyon óvatosan. De én nagyon jól regenerálódtam, semmi komplikáció nem volt. Én azért beszélnék az orvossal is, elsősorban aszú alapján dönts, ne az itteni válaszokra hallgatva :)
7/8 anonim válasza:
3 hónap után. Óvatosan, lassú tempóban. Ne hajtsd túl magad, nagyon figyelj a testedre. Nekem az első futások nagyon jót tettek. Testileg és lelkileg is.
8/8 anonim válasza:
Attól függ előtte futottal e ha nem,akkoe 6honapot javasolnak. Ha igen akkor 4honapot.
Az egyik válaszoló kissé merész. Általában nagyon komoly eü probléma lesz abból ha valaki nemtudja kifekudni a gyermekágyas időszakot.
Anyukám nemtudta.. . De nem azért mert futni járt. Durva mehsullyedese lett és kotenyhasa+végül kipakolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!