1/9 anonim válasza:
6 hetet meg kell várni! Mivel izmot is vágnak és varrnak annak kell idő míg szépen meggyógyul, de 6 hét után fokozatosan lehet.
2/9 anonim válasza:
3 hetes korától napi 1 órát sétáltunk, ahogy nagyobb lett (kb 3 hónapos), 2x1 órát. Fél éves korában akartam elkezdeni szobabiciklizni és egy szükéd utáni terhestorna dvd-re mozogni, de közben újra babát várok, szóval maradt a sok séta. Meg a gyerek után rohangálás, mert őrült tempóban mászik. 😄
4/9 A kérdező kommentje:
Engem belül vartak, kívül kapcsoztak de két hét után már mindent tudtam csinálni, most van egy hónapja hogy császároztak és azon gondolkodtam hogy él e kezdjek tornázni.?
2018. júl. 26. 13:21
5/9 anonim válasza:
3-as elnézést kérek attól még nem kell a másikat leugatni...
7/9 anonim válasza:
Az én orvosom azt mondta hogy nézzem mit birok és aszerint kezdjem a tornát.Speciel felules és hasra gyurast csak 6-7honap után kezdtem.Nekem előtte kellemetlen volt nem esett jól.Ugrokoteleztem és karateztam előtte.Egyenlore csak ugrokotel van,bunyó nincs😂
8/9 anonim válasza:
Elso, 3 evtizede nem vagnak izmot. Ha valamit nem tudsz inkabb ne szolj hozza.
9/9 anonim válasza:
Akkor is a 6 hetet meg kell várni ha vágnak izmot ha nem........(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!