Mitől zsibbadhat az egész ballábam császár óta?
Februárban szültem császárral. Az eléjen olyan szinten fájt és zsibbadt az egész bal lábam,hogy úgy "kellett beindítanom",hogy el tudjak indulni. Most már jobb, de még mindig iszonyatosan fáj. Olyan szinten,hogy éjjel is felébredek a fájdalomra.
Csak augusztus közepére kaptam időpontot orvoshoz. Ha nyomkodják akkor jól esik, de sajnos a férjem nem igazán csinálja, max 2-3 percig azt is szökőévben egyszer kb..:( :D Ezért meg nem szeretnék idegennek fizetni,hogy nonstop nyomkodja a lábamat,így magamnak szoktam, de az nem olyan...
Gondoltam,hogy az érzéstelenítőtől lehet, de szerintem ez már rég nem az. Szülés után pár napra rá jeleztem a dokinak,azt mondta,hogy ez nem normális és ha nem múlik, akkor forduljak neurológushoz.
Mitől lehet? Járt már így valaki? Mit tudok tenni,hogy jobb legyen? Szoktam tornáztatni, de nem igazán válik be:(
Szia! Ugyanìgy voltam első csàszàrom utàn. 3 hònapig iszonyatosan fàjt a jobb làbam. Alig bìrtam menni. Èn is az èrzèstelenìtőre gondoltam, de aztàn emlìtettem anesztes ismerősömnek ès ő azt mondta, hogy èrzèstelenìtőtől nincs egyoldali fàjdalom. Ha az okozna valamit, mindkèt oldal fàjna.
Ő azt mondta, hogy olyan lehet, hogy műtèt közben, ahogy leszìjjaznak, elnyomhatnak ideget a làbban. Az sokàra jön helyre. Nekem 3 hònap volt, gondolom ilyesmi bajom lehetett. Lehet, nàlad is ez a baj
.
Nekem a hátamban meg a vállamban volt ilyen érzés.
A vállam 2 hét után egyszercsak visszapattant.
A hátammal voltam dokinál és az egyik idegen volt egy görcs.
Szerencsére a Férjem minden nap akár 2x masszírozta. Egyszercsak fél év után egy hatalmasat roppant (Férjem pánikolt, hogy eltörte a bordám),és azóta elmúlt.
Egy doki mindenképpen lásson. Ha nincs más magánrendelőbe kérj időpontot.
Ķöszönöm a válaszaitokat. Ti sem jártatok túl jól látom,remélem már teljesen helyre jöttetek azóta.
Egyébkent még azt vettem észre, hogy a jobb oldali vádlim izmos, a bal oldali lábszáram meg tapintásra nagyon lötyi amikor nyomkodom..De érzem a bal vállamat én is meg a "szárnyamnál" a fenekemnél szinte az egész bal oldalam...kezdek kicsit aggódni..lehet nem várom meg az augusztust...köszi a válaszaitokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!