Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől zsibbadhat az egész...

Mitől zsibbadhat az egész ballábam császár óta?

Figyelt kérdés

Februárban szültem császárral. Az eléjen olyan szinten fájt és zsibbadt az egész bal lábam,hogy úgy "kellett beindítanom",hogy el tudjak indulni. Most már jobb, de még mindig iszonyatosan fáj. Olyan szinten,hogy éjjel is felébredek a fájdalomra.

Csak augusztus közepére kaptam időpontot orvoshoz. Ha nyomkodják akkor jól esik, de sajnos a férjem nem igazán csinálja, max 2-3 percig azt is szökőévben egyszer kb..:( :D Ezért meg nem szeretnék idegennek fizetni,hogy nonstop nyomkodja a lábamat,így magamnak szoktam, de az nem olyan...

Gondoltam,hogy az érzéstelenítőtől lehet, de szerintem ez már rég nem az. Szülés után pár napra rá jeleztem a dokinak,azt mondta,hogy ez nem normális és ha nem múlik, akkor forduljak neurológushoz.

Mitől lehet? Járt már így valaki? Mit tudok tenni,hogy jobb legyen? Szoktam tornáztatni, de nem igazán válik be:(

2018. máj. 22. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kaptam időpontot Neurológushoz. Elküldött az Ortopéd orvos. Viszonylag hamar, 3 hét múlva mehetek is :-).

Azt mondta a gyógytornász nyújtsam magam.

De neked sajnos ezt sem lehet így 3-4 hónappal a szülés után. Kértél időpontot neurológushoz?

2018. jún. 4. 21:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat nagyon rendesek vagytok.Remélem ti már sokkal jobban vagytok azóta. Én még mindig ugyanúgy,nem jutok el a dokihoz:/
2018. jún. 7. 20:32
 13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, van időpontom még május elején kértem,és augusztus közepére adtak...
2018. jún. 7. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Én akkor a helyedben elmennék magánúton. Augusztus..az hol van még? 😞
2018. jún. 8. 20:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Jogos fentebb is írták..el kéne jutni csak nem szeretném a gyerekeket magammal vinni ha a világ végén találk dokit.nálad mi újság?
2018. jún. 14. 22:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Köszi szépen, elmúlt a zsibbadás. Derékfájás, térdfájdalom..szinte minden. Hihetetlen, de hónapok fájdalmai után minden eltünt.

Ágyba vettem fedőmatracot, rengeteg vitamint szedek (multi, B-komplex, Milgamma, D, E, Calcium, Magnézium. Nyújtom magam. Autóba deréktámaszt tettem ami homorítja a derekam. Ezek mind segítettek.

2018. jún. 17. 23:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülök, gratulálok így tovább, remélem most már helyre jössz rendesen :)
2018. jún. 27. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!