Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sose indul be nálam az anyai...

Sose indul be nálam az anyai ösztön?

Figyelt kérdés

Azt hittem majd az évek során előbb utóbb akarok majd gyereket.

26 éves múltam. Pár hete rám jött egy érzés, hogy szeretnék. Elkezdtem olvasgatni a babákról stb. Jól megértem a gyerekeket, évekig babysitterkedtem, de sajátot valahogy nem akartam eddig. Ma viszont meglátogattam a baratnőmet és a pár hónapos babáját. Aranyos meg minden, de valahogy nem mozgatott meg bennem semmit. Nem éreztem azt, hogy megfognám, gügyögnék neki. Végül a kezembe nyomta, hogy fogjam csak meg, de inkább kényelmetlenül éreztem magam, azt vártam, hog vegye már vissza.

Azóta össze vagyok zavarodva, nem tudom elképzelni, hogy én gyereket neveljek, pedig pár hete csak erre tudtam gondolni.

Mi a baj velem? Változhat még ez ? Tudom, más egy saját, de nem erre számítottam

2018. nov. 5. 18:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne csodáld. Más gyereke nem is hasonlítható a sajáthoz.

Igazából én sose szerettem annyira a gyerekeket. Cuki egyik-másik, aztán ennyi.

De a sajátomat imádom, ő a mindenünk.

Hidd el, normális, ahogy érzel, és ettől még jó anya leszel.

2018. nov. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!