Iker lányoknak ez a név jó?
Gyermeli Dóra Katalin, Gyermeli Dorina Flóra?
Ezekre gondultunk. Mindenképp hasonló neveket szerettünk volna, de nem ugyan olyat( mint pl. Dóra-Nóra), illetve második nevet is szeretnénk. ( Nem szeretném elmagyarázni, hogy miért kell második név, de szeretnénk)
Ezt viccnek szántad,ugye?
A Dóra és Nóra nem ugyanolyan,csak hasonló.Viszont a Dóra és Dorina,gyakorlatilag ugyanazok.A Dorottya név önállósult beceneve a Dóra és a Dorina is.
Ne égesd már szerencsétlen gyerekeidet le egy életen át a butaságod miatt.
Jó,hogy nem Nikolettnek,meg Nikolettának akarod őket keresztelni.
Hát, volt már itt a gyk-n Henriett-Henrietta páros is... :D
Nem, nem jó névpár a Dóra-Dorina, lényegében ugyanazok. Miért nem lesznek akkor Dóra és Flóra az első nevek?
Hat ha az volt a cél, h ne ugyanolyat adj, akkor nem sikerült.....
Mivel tényleg két önállósult becezesi forma, ezért nem túl jó ötlet. Ráadásul esetleg tovább beceznéd a nevüket pl Dóri, Dorka, Dodó...honnan tudjak majd kinek szólsz? A Dóra -Flóra jobb vagy Kata-Dorina stb.
Ok. Igazából mindegy, mert már megvan mi lesz a nevük. 4 nap múlvára vagyok kiírva, szóval nem fogunk rajta már változtatni..
Gyermeli Dóra Katalin és Gyermeli Dorina Flóra lesznek.
Én is éppen a Dalma nevet akartam javasolni!
Szerintem is túlságosan hasonló a Dóra és a Dorina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!