Iker lanyoknak keresunk, osszeillo nevet! Segitenetek? Tobbi lent!
Emili egy angol név magyar fonetikával. Méltó párja a Dzsesszikának meg a Dzsenifernek. Kisebbség szokott ilyen nevekkel operálni.
Ha viszont e név magyar megfelelőjét választjátok: Emília és Olívia. Szép nevek és illenek is egymáshoz.
A többi név viszont iszonyú.
Az elsonek koszonom :)
A tobbieknek pedig annyit, hogyha az Emilia tetszene, azt irtam volna...sertegetni nem kell. En inkabb a befasult, roszzindulatu emberek gyerekeit sajnalom...
A Borka meg a Zorka olyan cuki együtt, de önmagukban nem tetszenek(de nem is nekem kell). Viszont becenévnek el tudnám képzelni így.
Az Olívia és Emili is aranyosak. Az Emília az egyik kedvenc nevem, amikor 12 évesen könyvet írtam, Emili volt a szereplő beceneve :D
Gratulálok a picikhez, sok boldogságot Nektek! :)
Borka-Zorka tetszik nekem ezek közük :)
Az én lányaim Elinor és Lenóra, én is megkaptam a kissebbségi dolgot. Rá se ránts
Szerintem is Olívia és Emília (amit aztán lehet becézni Emilinek vagy Liának is) a leghordhatóbb páros.
A Borka-Zorka túlzás, olyan... Lolka-Bolka :) A Borka és Bora helyett inkább Boróka (esetleg Borbála, bár gyanítom, az nem elég divatos).
A Manna nekem sok, olyan, mint a Menta vagy Málna és biztos folyton Annának vagy Hannának értenék.
a felsoroltak között 2 normális név van: Olívia és Bora.
Attól függetlenül, hogy nem tetszenek, ez a kettő az, ami valamilyen szintem elfogadható számomra.
Olívia és Emília nagyon szépen összecseng mégsem könnyen keverhető egymással. Én ezt választanám a helyetekben.
A túl hasonlót érdemes elkerülni a gyerekek és a környezet érdekében is. Pl. Zorka-Borka nem túl nyerő párosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!