Hányan vagytok itt, akik már teherbe esés előtt is itt voltak és már az iskolák kategóriát is olvassa?
En mar terhes voltam, amikor eloszor idekeveredtem. (Problemam volt terhesen es hasonlo kerdest dobott fel a kereso.)
Ez 2008 majusaban volt, szoval kb 10,5 eve. (Viszont az iskolak kategoriat pont nem nezem, de mas kategoriak igen, nem csak a gyermekvallalassal kapcsolatos kerdeseket.)
Most neztem meg erdekessegkeppen es 329 oldalnyi valaszom van, egy oldalon 30, azaz kb 9870 valaszt irtam a bo 10 ev alatt. Egyebkent idoszakosan hasznalom az oldalt, ezert is lepodtem meg ezen...
Kerdezni nem igazan szoktam.
Iskolák kategóriát nem olvastam
2006 óta vagyok regisztrált tag azóta egy-egy időre eltűntem
17 hetes a lányom
Közben kicsit megfordítottam a kérdést
Mert 2006-ban én magam voltam iskolás
😂
Én. :) Terhesen találtam ide, most másodikos a fiam.
Régebben sokkal aktívabb voltam, minden nap válaszoltam többször, simán benne voltam a kategória első száz válaszolójában. Most inkább csak olvasgatok, kevés kérdés érint meg annyira, hogy válaszoljak is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!