Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki anyuka elmagyarázná,...

Valaki anyuka elmagyarázná, mi történik ilyenkor?

Figyelt kérdés

Társasház, a szembeszomszéd rendszeresen kiteszi babakocsiban az üvöltő gyereket a folyosóra. Ez nagyon poénos, mert a folyosó visszhangzik, így a mi lakásunk minden pontján zeng a gyereksírás. Mikor elunom, úgy 5 perc után, és nincs kint az édesanya (sosincs kint) akkor bevágom kétszer-háromszor a saját bejárati ajtónkat, hogy beleremeg az emelet, és akkor megjelenik és nagy dérrel-dúrral beviszi a gyerekét.

Próbáltam már felvenni vele a szemkontaktust, hogy megkérdezzem utána, mégis mi a fenét csinál ilyenkor, de sosem néz rám, sőt, mióta ezt először eljátszottuk (egy ideig türelmes voltam, nem csapkodtam az ajtómat, de besokalltam, semmi kedvem félórákig hallgatni a műsort) azóta odakint is látványosan elkerül, mint akit megbántottak. Szóval... mit csinál ez a nő és mégis mi baja van?

2018. okt. 25. 17:09
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
Szegény gyerek :(
2018. okt. 25. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Az biztos hogy nem túl jó ha kint hagyja egyedül a gyereket. Főleg ha hosszú időre felügyelet nélkül.

De némi eszed neked is lehetne. Mi értelmes van az ajtó csapkodásban? Menj oda, kopogj be és kérdezd meg ezt hogy gondolta és téged nagyon idegesít. A kommunikáció így hatékonyabb lenne mint a szemkontaktus.

A baba meg szegény biztos megijed ettől a csapkodástól, pedig hidd el ő nem tehet erről, nem azért sír hogy téged bosszantson. Lehet éhes vagy fáj a hasa.

2018. okt. 25. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Én is arra tippelek,hogy sétálni indulnak,először a gyereket öltözteti fel,aki vagy az öltözést vagy a babakocsit utálja,ezért üvölt,amíg az anyja elkészül.
2018. okt. 25. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
30%
Valóban, a kérdező részéről nem túl okos a probléma kezelése. De ha egy picit is sajnálja azt a gyermeket és van lelkiismerete, akkor én is azt javasolnám hogy az illetékes védőnőnek jelezze. Ha az anya tényleg csak úgy kieszi az üvöltő gyereket, ki tudja mit csinál vele ajtó mögöt...
2018. okt. 25. 20:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi is atestunk hasonlo szituacion, mig nem a ferjem videora vette hogy a pici gyerek(4honapos) 15 percen keresztul egyedul uvolt a folyoson, ami nem egyszeri alkalom volt. Atcsengetunk hozzajuk es megmondtuk, hogy feljelentjuk oket, ha megegyszer kirakjak a gyereket a lakasbol.

Hogy tehet ilyet egy anya a gyerekevel?Hihetetlen!

2018. okt. 25. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!