Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hova teszitek a...

Anyukák, hova teszitek a tornát a napotokban?

Figyelt kérdés

Direkt nem a sportba tettem, kisgyerekes anyukák válasza érdekelne.

Régen reggel futottam, de mióta a ket gyerek megszületett, nem bírok 5kor kelni. 6kor kel a család, reggeli rutin, 7kor indulunk otthonról. 1kor megyek értük, itthon alszanak. Dolgozom rugalmas munkaidőben, de ez annyit jelent, hogy van időm elmenni napközben értük. Míg alszanak szinten dolgozom. Délután játszunk, bevásárolunk, takarítunk stb. Este vacsi, fürdetés, altatás. Utána tanulok (levelezőn egyetemre járok).

Hétvégén vagy suli vagy itthon vagyok velük, férjem dolgozik hétvégén.

Próbáltam már belenyomni a napomba a sportot, fogynom kellene sokat, de nem találom hova. Reggeli felkelés nem megy, akarhogy próbáltam. 3 nap után feladtam. Egy ideig este csináltam, de akkor meg a tanulás nem volt elég és ez fontos nekem. Munka meg nem választás kérdése.

Ti hogy csináljátok, hogy minden beleférjen? Nagyszülők nincsenek, férjem ritkán ér haza 6 előtt.

2018. okt. 24. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ugralokotelezes ha birja a terded. De egyszerubb nem megenni a 2. Kenyeret :)
2018. okt. 24. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Vegyél egy trxet! Nagyon jó alakformáló, kevés helyet igényel, a haladó gyakorlatok meg már elég ütősek.
2018. okt. 24. 20:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Jelentős túlsúllyal küzdök. Ha nagyon visszafogtam a kaját, akkor feszült és ideges lettem, így ezt csak mértékkel korlátozom most. De azért odafigyelek.

Köszi a tippeket nagyon!

2018. okt. 24. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Esti altatás után akár 1-másfél órát is simán tornáztam. Hétvégén pedig 6-ra jártam step aerobic-ra, hazafelé vettem friss kenyeret reggelire, mire hazaértem volt hogy még úgy is én keltettem a családot :)

Ja, szintén munka+háztartás+számviteli suli. A munkám pedig nem rugalmas, hanem 8-5-ig.....szóval volt, hogy este fél 10-kor álltam neki tornázni otthon, isteni izzasztó step aerobic és kick box aerobic edzések vannak youtube-on!

2018. okt. 24. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Beépítem a házimunkába. Például nekünk 1800 m2-es a kert, 1 hónapja diót és gesztenyét szedegetek, amihez ugye le kell hajolni. Na már most a hajolás nem épp a legjobb úgy, hogy egyenesen állsz és előre hajolsz, szakértők is a guggolást javasolják. Így mikor lehajolok egy dióért, guggolok. A guggolással formázom a fenekem. Vagy mi pl egy domboldalra épült házban élünk, mikor viszem fel a ruhákat teregetni, lépcsőzöm. Ezt többször megteszem egy nap :D A lépcsőzés az egyik legegészségesebb mozgásforma. Aztán ugye ott a kertnek a felásása is, amivel szintén kalóriát égetek :D A leveleknek a gereblyézése aminél úgy szoktam, hogy néha egy-egy kitörést csinálok. Az a helyzet, hogy ezekben úgy elfáradok, hogy nem szoktam még külön videó előtt bohóckodni :D De nem panaszkodom, 51 kg vagyok szülés után. Kicsit nem ártana híznom sem csak 4-5 kg-t. De határozottan jót tesz az alakomnak ezen mozgásformák beépítése a napi feladatokba...
2018. okt. 25. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!