Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hova teszitek a...

Anyukák, hova teszitek a tornát a napotokban?

Figyelt kérdés

Direkt nem a sportba tettem, kisgyerekes anyukák válasza érdekelne.

Régen reggel futottam, de mióta a ket gyerek megszületett, nem bírok 5kor kelni. 6kor kel a család, reggeli rutin, 7kor indulunk otthonról. 1kor megyek értük, itthon alszanak. Dolgozom rugalmas munkaidőben, de ez annyit jelent, hogy van időm elmenni napközben értük. Míg alszanak szinten dolgozom. Délután játszunk, bevásárolunk, takarítunk stb. Este vacsi, fürdetés, altatás. Utána tanulok (levelezőn egyetemre járok).

Hétvégén vagy suli vagy itthon vagyok velük, férjem dolgozik hétvégén.

Próbáltam már belenyomni a napomba a sportot, fogynom kellene sokat, de nem találom hova. Reggeli felkelés nem megy, akarhogy próbáltam. 3 nap után feladtam. Egy ideig este csináltam, de akkor meg a tanulás nem volt elég és ez fontos nekem. Munka meg nem választás kérdése.

Ti hogy csináljátok, hogy minden beleférjen? Nagyszülők nincsenek, férjem ritkán ér haza 6 előtt.

2018. okt. 24. 14:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Én este, miután mindenki lefeküdt. Felpattanok a szobabiciklire, és hajrá. Na de én ennyi mindent nem sürítettem bele az életembe, mint te. 2 gyerek, munka, tanulás és házimunka mellett csoda, ha levegőt venni van időd.
2018. okt. 24. 14:58
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Jó messzire
2018. okt. 24. 14:59
 3/15 anonim ***** válasza:
28%
Egyenlőre sehova. Viszont odafigyelek mit eszek, mit iszok. Vagyis miket nem.
2018. okt. 24. 15:14
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Heti 2x járok csoportos tornára, ez van 6-7-ig, addig apa van a gyerekekkel. Itthon ha van időm, akkor délutáni alvás alatt tornázok, vagy ugyan úgy 6 után, mikor már apa is itthon van.
2018. okt. 24. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
3 hónapos a kislányom. Reggeli szopi után még vissza alszik. Akkor szoktam tornázni. Futni már nem tudok eljárni.
2018. okt. 24. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Amikor hozod-viszed a kicsiket, tudsz valamit variálni azon? Pl. kocogni odáig, vagy ha tudsz görkorcsolyázni, de akár rollerezni is ér valamit, ha elég messze mész. Liftezni lépcső helyett mindig, mindenhol, illetve talán még a délutáni játékból le tudnál annyit csípni, hogy kimentek együtt biciklizni, fogócskázni, labdázni, frizbizni? Játék az is, de 30 perc alatt azért éget 1-200 kalóriát, sok kicsi meg sokat ér összességében.
2018. okt. 24. 17:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Zseniális, végig fogom gondolni, ezek közül mit tudunk megvalósítani!
2018. okt. 24. 17:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát, ez így elég sok egy napra neked. Más lenne, ha nem dolgoznál, vagy nem tanulnál mert akkor az az idő felszabadulna. De így a 6os által javasolták próbáld meg. Az még bele férhet anélkül, hogy szétszakadj.
2018. okt. 24. 18:02
 9/15 anonim ***** válasza:

én úgy tornázom hogy a gyerek nézi. ha nyűgösebb a napja és nem mozdulhatok el mellőlük, akkor olyna gyakorlatokat választok, ami közbe akár beszélni is tudok hozzájuk. guggolás, felülés, lábemelelgetés, jóga stb

ha meg épp nyugis pillanataik vannak, akkor szépen elvonulok a másik szobába és 20 percet tornázom. elvannak addig. soha semmi gond nem volt ebből.

2018. okt. 24. 18:18
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi. Próbáltam bevonni őket (3 évesek), de sajnos az minden volt, csak torna nem. Aztán azt feladtam. Egyedül meg két kis gézengúzt nem merek hagyni a másik szobában... pedig tudom, hogy már lassan lehetne, de azért még ezzel várok egy kicsit.

Hát igen, mozgalmas az élet :) Azért nem adom fel.

Mi az a mozgásforma, amivel a legtöbb kcal-t tudom elégetni a legrövidebb idő alatt?

2018. okt. 24. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!