Szelina, vagy Lorett?
Figyelt kérdés
Melyik név a jobb? Nem tudok én sem dönteni, meg a férjem sem... Mindkettő nagyon tetszik. A vezetéknév Gyarmati.2018. okt. 21. 15:47
3/21 A kérdező kommentje:
#1: A Lorettán is gondolkodtam, de a férjemnek a Lorett jobban tetszett.
2018. okt. 21. 15:53
4/21 anonim válasza:
Szerintem a Szelina egy kicsit fura név, de amúgy nem rossz. A Lorett az jobban tetszik de akkor inkább Loretta.
5/21 anonim válasza:
Bocsánat, azt hittem lemaradt egy betű! Én még csak a Loretta névvel találkoztam, Lorettel még nem. De még így is inkább Lorett, mint Szelina. De ha Lorett vagy Loretta, akkor Loretta, az én füleimnek az szebb, dallamosabb.
7/21 anonim válasza:
Lorett. De a Loretta tényleg jobban hangzik. És lehet attól Lorett-nek is szólítani.
8/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de mindkettő olyan szexfilmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!