Mi a véleményetek a LORETT névről?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 14:15
1/13 anonim válasza:
szép a hangzása. nem ismertem, biztos ritka név.
2/13 anonim válasza:
Akkor inkább Loretta, az tetszik. Vagy Lorina.
3/13 anonim válasza:
első vagyok: bár én biztos magyar nevet adnék a gyerekemnek, de ez egyéni szempont. a lényeg, hogy tetszik, szép.
4/13 anonim válasza:
Magyar név párti vagyok,de ez kifejezetten tetszik,és így ahogy van.A lorettáról nekem (ne haragudjon meg senki) de egy plázacica jut eszembe,és nem is biztos,hogy illene mondjuk egy orvoshoz vagy egy ügyvédhez.Szép hangzású a Lorett,remélem a vezetéknevéhez is illik.
6/13 anonim válasza:
Szia! Nekem nem jön be. Nem tartom csúnyának de nem is tetszik.
7/13 anonim válasza:
Loretta, az szép. Ezt igy nem tudnám, fiú, vagy lány név... Az meg ciki...
8/13 A kérdező kommentje:
természetesen lány név:) Babát tervezünk...(már van kettő)
És ha lány lesz, ez a név nagyon megtetszett.
2010. okt. 18. 15:02
9/13 anonim válasza:
Nekem is tetszik, szép hangzása van; bár nem tudni mennyire fog illeni a vezetéknevéhez.
Becézésnél mire gondoltatok? Nekem nem ugrik be hirtelen semmi; bár elképzelhető, h nem is kellene becézni.
10/13 anonim válasza:
Így lehetne becézni: Lori :) Cuki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!