Vélemények Szelina névről?
Nekem nem a mese, hanem egy másik kitalált törtenet jut eszembe, mégpedig a Batman filmek. Ugyanis abban a Macskanő neve Selina Kyle. Aki egyébként egy ügyes tolvaj.
Nekem nem tetszik.
Kerdezo, asszociacios baromsagokkal ertelmes ember nem torodik, hacsak nem Adolfkanak akarja a gyereket nevezni.
Ennyi erovel amiket itt irnak a valaszolok, ne legyen senki gyereke Tomi mert jaj Tom es Jerry meg jaj Tom Jones.... ugye mekkora allatsag? :)
De Miklos se legyen mert Mikulas sot Peter sem mert Pan Peter. Ne legyen Linda mert Linda a karates sorozat. Ne legyen Andras mert Baratok kozt.
Gyakorlatilag legyen fccjjusdhhii mert igy tuti senkit nem hivnak a filmekben.
Heh, a Szenilára en se gondoltam, de gyerek legyen a talpan, aki tudja, hogy az a nev azert vicces, mert a szenilis szobol lett faragva.
A Macskanonek tenyleg ez a neve, de az azert eleg meno, nem hiszem h csufolnak erte:p
Arra senki nem emlekszik, h a Sailor Moonbol igy hivtak a holdkiralynot? :) (vagy az Szelena volt de az is tetszik)
Mindenesetre ez a nev csak egy titkos kedvencem, ha lenne meg egy lanyom akkor se ezt kapna mert bem megy a vezeteknevhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!