Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények Szelina névről?

Vélemények Szelina névről?

Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem tetszik. Mi lett végül a kicsi neve?
2017. febr. 3. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm kislányát így hívják. Nekem mondjuk más nevek jobban tetszenek, úgyhogy nem adnám, de amúgy szerintem nincs vele semmi baj.

A Szenillás példára pedig, akármilyen nevet adsz is, nincs rá semmi garancia, hogy egy év múlva nem jön ki egy film, amiben pont úgy hívnak egy lüke szereplőt. Ráadásul szinte megjósolhatatlan, kit mivel fognak csúfolni. Az én szüleim is azt hitték, hogy a nevem csúfolhatatlan, aztán nemhogy óvodában, de még egyetemen is akadtak "poénos" ismerőseim, akiknek sikerült.

2017. febr. 3. 15:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Hehee az en nevemre is azt hinne az ember h csufolhatatlan, a vezezeknevem meg plane. Hogy oldottak meg a kreativ iskolatarsaim? Egyszeruen elkezdtek masik keresztneven hivni, aminek koze sem volt a nevemhez! :D
2017. febr. 3. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is Szenillára asszociáltam, meg Zelinára a Once upon a time-ból. :D

De egyébként sem tetszik a név.

2017. febr. 4. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:
A szellentés jut róla eszembe.
2017. febr. 5. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!