Ki milyen öblítőt használ? Hamarosan baba lesz, és arra vagyok kíváncsi, hogy ti milyen öblítőt használtok?
Figyelt kérdés
Lenor kizárva, allergiás vagyok rá. Viszketek tőle, és ekcémás lesz a bőröm. Ez a húgomra is igaz. Kíváncsi vagyok, nektek mi vált be. Illetve ti külön mossátok a baba ruháit a tiétektől?2018. okt. 16. 14:46
1/10 anonim válasza:
Egyuttmostuk/mossuk, kezdetben Ecover oblitovel, de mar a mosodion is gondolkoztam.
2/10 anonim válasza:
Frosch baby.
Isteni illata van, van hogy boltba random megszagolom hogy emlékezzek rá most már nagy a fiam.. Mikor eladtam a ruháit több vevő is kérdezte mivel mostam ki hogy ilyen jó illata van.
Na de lényeg hogy nem allergizált pedig érzékeny bőrű a kisfiam.
Külön mostam neki kb 10 hónapos koráig, onnantól már ő is a földön mászott-kúszott.
3/10 anonim válasza:
Persil gelt hasznaltam, oblito nelkul.
Minel kevesebb a vegyszer, annal jobb.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A fent említett termékeknek pedig utána olvasok. :) Van olyan estleg akinek a párja olyan helyen dolgzik ahol azért piszkosabb lesz a ruhája? (Gyár vagy üzem) Gondolom attól teljesen külön mosátok?
2018. okt. 16. 15:48
5/10 anonim válasza:
Autószerelő a férjem, természetesen nem mosom össze az olajos ruháit a mieinkkel, nem hogy a babáéval.. 2-es voltam
6/10 anonim válasza:
Modoparfummel oblitek, a ruhákat együtt mosom. A férjem építészmérnök, a munkásruhákat kulon mossuk.
7/10 anonim válasza:
Én Lenor sensitive-et használok, de neked ez kilőve. Coccolino sensitive-nek jó az illata, a Silant nem szeretem.
A férjemnek is eléggé koszos, poros, olajos a munkásruhája, bele sem rakom a mosógépbe, erre van külön egy régi mosógépem kint, abban mosom.
8/10 A kérdező kommentje:
A cocolini illatra nagyon bejött, szerintem első körbe megpróbálom azt egyenlőre csak a saját ruháinkon. :)
2018. okt. 16. 18:05
9/10 anonim válasza:
Én csak Tomi mosógélt használok születése óta. Ahhoz nem kell öblítő. 2.5 éve használom,sosem volt vele baj.
10/10 anonim válasza:
Amit nem mosnek együtt az en polommal sem, azt nem mosom ossze a gyerekevel. Egyebkent oblitot, mikor milyet hasznalok, ha hasznalok. Egyszer mostam cska kulok a gyerek ruhait, mielott megszuletett es kimostam az összest. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!