Első emlékképeim, avagy mikori a legkorábbi esemény a gyerekkorodból, amire emlékszel? Hány éves voltál, mire emlékszel?
:DDDDD Az enyém egy fantasztikus sztori. Totyogós voltam. Arra emlékszem, ahogy ülök a földön - fogalmam sincs, hogy mit csináltam - és figyelem a nagymamámat és a testvéremet, akik éppen egy narancssárga színű, egészen kicsike Donald kacsás társasjátékkal játszanak. Aztán... Magára az akcióra nem emlékszem, deee sikerült a szőnyegre nyomnom egy barnát. Anyu bejött értem, és felállított, hogy kivegyen a wc-re. Mielőtt kimentünk volna a mellékhelyiségbe, én a kezembe vettem a végterméket, mert tudtam, hogy annak nem ott van a helye. Mikor odaértünk, beledobtam a wc-be. Az emlékkép ott ér véget, hogy édesanyám még mindig a csuklómat fogja és húz magával, hogy megmossa a kezemet... Gondolom az is megtörtént, de nekem csak ennyi van meg. :D
Sajnos nem tudom már megkérdezni a többieket, hogy erre emlékszenek-e, de bennem elég részletesen megmaradt. De miért pont ez... Rejtély :DD
Van egy olyan emlékem, hogy a pelusos zacskón ülök, és a tesóm húz vele a szőnyegen, kb. 1-1.5 éves körüli lehettem, anyu szerint sohasem történt ilyen. De én tisztán emlékszek rá, de lehet csak álmodtam. :)
Amúgy 3-4 éves koromtól már emlékszek sokmindenre, volt egy 3 kerekű triciklim, emlékszem, hogy hogyan tanultam meg menni vele. Anyuék emlékei szerint 3.5 évesen tudtam egyedül hajtani.
16- os, apukam Ott volt azon az áron ünnepségen is hozott is nekem egy Misa macit, 80 ' ban volt, igaz? Anyukám akkor volt terhes velem.
Nagyon sokáig megvolt a Maci vagy 30 évig, sajnos akkor a lomtalanításkor kilett dobva.
Nekem két éves körül korom körül van egy olyan emlékem , hogy a nagybátyjám hozza az etetőszékem, utána a következő, olyan négy éves korom körül az óvodában, hogy anyukám jön értem. Meg amikor tesómat hozták haza a kórházból négy éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!