Esemény utáni tabletta bevétele után kesik a vérzés?
Szóval, július 16.a volt a menstruációm utolsó napja (ekkor már nem igazán van vérzés), együtt voltam a párommal,nem ment el, viszont a gumin fehéres nyálkás valami volt, kívül, nem tudtuk mi az, én bepánikoltam és bevettem a 72 órás tablettát. Rá 5 napra volt pár napos vérzés, majd egy héttel ezelőtt, azaz 4.e körül megint 2 napig. 11én kelett volna megjöjjön, késik 4 napja...néha érzem hogy fájnak a melleim és a hasam, mintha meg akarna jönni de néha azt érzem hogy semmi jele nincs..
Később nyilván jobban átgondoltam és nem igazán van esély a terhességre mert az a fehér nedv valószínű tőlem volt de mégis félek...
Azt még hozzátenném, hogy kb 1 óra elteltével vettem be a gyógyszert és rá 12 órára a másik darabot (két darabos volt).
Ami nagyon zavar az az, hogy 4-5én miért volt vérzésem, alapból akkor nem volt peteérés vagy ilyesmi..
Valaki valami biztatót tudna mondani? Köszönöm.
Te figyu,tesztet kell csinálni,az mutatja ki,ha esetleg terhes lennél,amit én kizártnak tartok,egyébként.
Jó pár hónapra is összezavarhattad a ciklusodat,ráadásul teljesen feleslegesen.Adott esetben és is azt gondolnám,hogy inkább vegyél be tablettát,az a biztos,de így,hogy el sem élvezett a barátod,ráadásul ki sem szakadt az óvszer,így nem is értem,hogy hogy nem merült fel benned,hogy esetleg a te fehér folyásod volt a gumin..
Most már mindegy,lényeg,hogy teljesen normális,ha késik a mensid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!