Milyen várandós csomagok vannak? Akár több fajtát is ki lehet váltani? Mostanában melyikben (mikori) mi van?
Még nincs kiskönyvem.
Az édes kisbabámat letöltöttem, regisztráltam, kódom van.
Régebben volt a felicitas. Van még?
Dm ben van 2 fajta egyikhez szolni kell a pultnal h regisztralnal (2perc) es akk ahhoz kodot kapsz a masik dmeshez csak a kiskonyv kell majd. Meg ott a promobox az a baba mamás.
Meg elvileg vedono is ad kupont , mi ingyen cumira (avent) kaptunk akkor meg tejtároló zacsira es egy db pelus volt benne.
Meg szules utan kapsz egy kórházit
Promobox - ez az Édes kisbabám appos. A kóddal és a kiskönyvvel tudod kiváltani, Alma gyógyszertárban.
Felicitas/Nativitas - védőnőtől kapott csomagban van egy kód, azzal tudsz neten regisztrálni és kiválasztani az átvevőhelyet. Én Dm-ben vettem át, de asszem azt is lehet gyógyszertárba kérni.
DM bababónusz - a terhesség 5. hónapjától tudsz regisztrálni online, besétálsz a DM-be és elkéred. A csomagon kívül kapsz egy csomó kupont is a köv. 3 évben.
Welcome Baby - érdemes Facebookon rákérdezni, hogy a környékeden hol veheted át, mert a honlapjuk elévült. Válaszolnak 1-2 napon belül, ált. kórházak és bababoltok az átvevőpontok.
Én mindet kiváltottam, A Feicitasban van a legtöbb hasznos cucc, a Promobox főként reklámkupac, a DM-es picike, de jó, a Welcome Baby csak 2 cumi, de abból drága.
Sziasztok!
A promobox-ot én az édeskisbabám regisztráció segítségével kaptam, tehát szerintem ez egy és ugyanaz. Sajnos nem sokat tudok segíteni, mert az utolsó nagyon szépen mindent összeszedett, talán annyi csak, hogy a védőnőtől kaptam egy kis barna kuponfüzetet, amiben volt egy kupon a minimano bababoltba, Budapesi üzlet, és a kupon ellenében ott is kaptam egy csomagot, amiben hasonló kis szóróajándékok és egy Tomme Tippee cumisüveg is volt. :)
A többiektől azt szeretném kérdezni, hogy a Welcome Baby csomagért hová lehet írni és, hogy a dm-nek valóban két ajándékcsomagja van? Az egyiket az 5. hónap után tudom megszerezni, a dm bababónusszal, és a másikat? Bocsi az OFF-ért.
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó, semmi gond, engem is érdekel.
Jó babavárás te/babázást mindenkinek!
Mindenki azt irta amit te utolso elotti. Enis es egyik valaszolo is.:)
Hogy a promobox a baba mama appon kapott kódon kapható meg az almagyógyszertárakban (általában-mert én nem abban vettem át)
6.válaszoló!
Te hol vetted át? Mert mind a kettő Alma patika elég messze van tőlünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!