Visszamentem dolgozni, de nagyon nem birom. Mi a megoldas?
Egy allami cegnel dolgozom irodaban Bp-en, minimalbert keresem, ebbol meg kell vennem a BKv berletet is.
Miutan visszavettek Gyesrol, kozoltek, hogy a 3 szakvizsgamat ami a munkamhoz kell, ujra el kell vegeznem.
Budapesttol 80 kmre lakom, napi 3.5 orat utazok odavissza ami olyan szinten megterhelo, hogy minden este ugy erzem meghalok. Es mellette ott a 3 eves gyermekem.
Alig alszom, hajnalba forgolodok, emiatt remegek az almossagtol, egyszeruen ugy erzem nem birom ezt a bejarast a sok szellemi munkat .. a tanulastol meg elore rettegek, nem fog az agyam. Az elso heten nem is dolgoztam csak bementem es vartam a jogosultsagokra. Teljesen kikeszultem estere, nem nyavalygok tenyleg . A 3 evnyi gyerekneveles nem alvas utan ez a 3.5 ora massziv utazas majd 9ora munka valami iszonyu.
Mit tegyek ?
Ja a kornyekunkon kb alig van munka vagy ha van is es meghalljak, hogy beteg a gyerek egybol lapatra tesznek.
De igy meg ki fogok keszulni. Pestre se tudok felkoltozni sajnos. Ti csinalnatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!