Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Visszamentem dolgozni, de...

Visszamentem dolgozni, de nagyon nem birom. Mi a megoldas?

Figyelt kérdés

Egy allami cegnel dolgozom irodaban Bp-en, minimalbert keresem, ebbol meg kell vennem a BKv berletet is.

Miutan visszavettek Gyesrol, kozoltek, hogy a 3 szakvizsgamat ami a munkamhoz kell, ujra el kell vegeznem.

Budapesttol 80 kmre lakom, napi 3.5 orat utazok odavissza ami olyan szinten megterhelo, hogy minden este ugy erzem meghalok. Es mellette ott a 3 eves gyermekem.

Alig alszom, hajnalba forgolodok, emiatt remegek az almossagtol, egyszeruen ugy erzem nem birom ezt a bejarast a sok szellemi munkat .. a tanulastol meg elore rettegek, nem fog az agyam. Az elso heten nem is dolgoztam csak bementem es vartam a jogosultsagokra. Teljesen kikeszultem estere, nem nyavalygok tenyleg . A 3 evnyi gyerekneveles nem alvas utan ez a 3.5 ora massziv utazas majd 9ora munka valami iszonyu.

Mit tegyek ?

Ja a kornyekunkon kb alig van munka vagy ha van is es meghalljak, hogy beteg a gyerek egybol lapatra tesznek.

De igy meg ki fogok keszulni. Pestre se tudok felkoltozni sajnos. Ti csinalnatok?

2018. okt. 13. 12:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%
Munkahelyet váltanék. Nem is értem, hogy ez miért kérdés számodra. Minimálbért keresel, abból lejön a bérlet ára es utazol 3,5 órát. Ennél bármi jobb. Pl eladó állás. Bar az kemény es ha 9 óra várakozástól és semmittevéstől elfáradsz, akkor nem biztos, hogy bírnád.
2018. okt. 13. 14:30
 22/31 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező! Én sem tudom milyen választ vársz ha semmi nem jó. Pedig tényleg segítő szándékú válaszokat kaptál.

Miért ne írhatnád le egy névtelen oldalon a végzettséged? Ebből még senki nem fogja tudni a bankkártyád pin kódját...

2018. okt. 13. 14:33
 23/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem akarsz, dolgozni, nem akarsz utazni, nem akarsz tanulni, változtani sem akarsz semmin, de mégse tetszik az ami van, ezért belekötsz mindenbe amit a többi válaszoló javasol...

Erre csak egyetlen megoldás létezik: keress ez pasit aki eltart és fizet mindent helyetted. Egy sugar daddy-t vagy ilyesmit.

2018. okt. 13. 14:41
 24/31 anonim ***** válasza:
76%
En epp munkat keresek, itt sincs valami nagy kinalat. De vegso soron elmennek tescozni, takaritani vagy konyhaba kisegitonek, esetleg kombinalnam oket hisz sok helyen van reszmunkaido. Nem igaz h nincs allas, teli van minden ilyen allasokkal mint amiket irtam.
2018. okt. 13. 15:10
 25/31 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az ilyen minimálbéres aktatologatásból lett elegem. Van nèmet nyelvvizsgàm, de angol csak alapfok, és két okj-s szakmám, de diplomám nincs. Stressz, hülye főnökök, bunkó ügyfelek, kevés pénz.

Úgyhogy elmentem egy gyárba, 6-14-ig dolgozok, nyugi van, kipihenem magam, bruttó 220-ért.

Mellette körmözgetek, lassan van annyi vendégem, hogy csak 4 órában dolgozzak (van rá lehetőség), vagy azt se. De azért jó 4 óràt kiszakadni itthonról, csacsogni a csajok között.

Te meg találd ki, hogy mit szeretnél, mert csak te tudsz magadon segíteni.

2018. okt. 13. 15:18
 26/31 anonim ***** válasza:
59%

3 és fél órát tömegközlekedsz minimálbérért, csak azért, mert nulla végzettséged van, de van házad az isten háta mögött, ahol nincs munka.

Döntsd el, miből élsz meg: munkából vagy házból, és ragaszkodj ahhoz.

2018. okt. 13. 16:02
 27/31 anonim ***** válasza:
60%
Valami munka biztos akad a közeledben. Valami üzlet, gyár, cég ott is kell lenni. Ne mond hogy másfél órányira nincs semmmi meló. Oké, biztos most nehéz egyből anyasági után a munka, plussz gyerek, házimunka, fözés, de hát ezt csinálja mindenki és te jól tudtad szerintem mit vállalsz. Ha nincs a közelbe egy könnyebb irodai meló, akkor elmegyek eladónak, vagy takaritani, vagy gyárba és a mellett kitalálom mit szeretnék még az életbe, ami ott a környéketeken biztos jó lehetőség, és kevés van belőle, aztán fejlesztem magam (kozmetikus, fodrász, varrás, sütés). Tanulok, aztán neki kezdek kicsiben, meló mellett, utána, ha látom, hogy van rá kereslet, akkor csak azt csinálom. Probálj meg pozitiv lenni, kérd a párod segítségét, barátaid ötleteit.
2018. okt. 13. 16:36
 28/31 anonim ***** válasza:
35%
Hú, de megtépnélek! Kifogás az van mindenre! Megkérdezted mit csinálnánk. Leírta mindenki! Mégis mit hittél? Itt dolgoztál a gyerek előtt is, nem jutott eszedbe, hogy mi lesz, ha visszamész? Miért nem kezdtél már GYED után keresni valamit? Nem csak otthon ülni kellett volna még egy évig, hanem tervezni. Jogsid miért nincs? Arra is lett volna időd. A minimálbérre gyerekvállalásról meg aztán ne is beszéljünk. Egy nagy kalap semmire vállaltad a gyereket, most meg nyavajogsz. Meg is érdemled!
2018. okt. 13. 16:57
 29/31 anonim ***** válasza:
81%

Miért kell 3,5 órát utazni 80 km-ért?

Ha már bejársz Pestre, miért nem keresel jobban fizető állást? Annyi lehetőség van.

Mi BP-ről költöztünk vidékre(békés megye), és többet keresünk mint Pesten. Vidéken is van munka, tény, hogy nem annyi, de nem hiszem, hogy nem találnal vmit. Vagy pedig költözni kell! Ez a 3,5 óra nagyon sok.

2018. okt. 13. 19:41
 30/31 babyboom567 ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de semmi pénzért nem utaznék NAPONTA 3,5 órát.Nemhogy minimálbérért(mondjuk havi minimum 500ezerért vagy többért utaznék,de azt is csak 1-2 évig).A gyerekedtől veszed el azt az időt.
2018. okt. 13. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!