Gimnázium nappali tagozat beleszámít a GYED- be?
Sziasztok. Először szakmaztam aztán úgy éreztem meg tanulni szeretnek ezért Gimnáziumba is be iratkoztam. 10.osztalyt vegeztem. Idén szeptemberbe kezdtem volna a 11.et de Besikerult egy baba (védekezés melett.) De úgy dontottem én és a párom hogy marad:)
Minden adott. Van saját otthonunk, paromnak jó munkahelye. Szóval semmi negatívan nem kérnek ha lehet. Boldog vagyok így és be fejezem a tanulmányom itthon. Munka helyen nem volt.
De azért szeretném kérdezni hogy a bejelentett nappali tagozatos jogvizaonyom számít e a GYED hez valamit?
A védőnő nem tudta meg mondani olvasni meg mindent olvasni lehet sajnos.
"Egyébként úgy nem számít ha esetleg nyáron volt napi bejelntéses munkám?"
"Jó menő csaladi valalkozásban dolgozom"
Akkor most mi van???
Reggel még albérletben laktatok,délután már a saját otthonotokban.
Nagyon gyorsan megy a költözés és közben még gyakorizni is marad idő.
Arról pedig még szó sem esett hogy 3 havi kauciót a főberlőnél hagytok(puszira),mondván idő előtt költöztök,miközben arról érdeklődsz jogosult vagy e a GYED-re.
Hol itt a logika?Elmeséled?
Szeptember 28-i dátumozással írtad ezt: "Az enyem meg tehette volna hogy fel mondjon mert az én fizetésemből megélnénk simán."
10 napja még jó fizetésed volt, most napi bejelentés a nyáron.
Ne a válaszolókban keress elsődlegesen hibát. Sokan kapnak hasznos választ, ha megfelelő színvonalú a kérdés. Te már túl sokat hazudtál, ráadásul rátarti, beképzelt stílussal hamar ellenszenvet váltasz ki. Nem a szegénység a problema, sok értelmes albérletes kérdező van, és mégsem trollkodjuk szét a kérdését. Te nem közéjük tartozol. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!