Gimnázium nappali tagozat beleszámít a GYED- be?
Sziasztok. Először szakmaztam aztán úgy éreztem meg tanulni szeretnek ezért Gimnáziumba is be iratkoztam. 10.osztalyt vegeztem. Idén szeptemberbe kezdtem volna a 11.et de Besikerult egy baba (védekezés melett.) De úgy dontottem én és a párom hogy marad:)
Minden adott. Van saját otthonunk, paromnak jó munkahelye. Szóval semmi negatívan nem kérnek ha lehet. Boldog vagyok így és be fejezem a tanulmányom itthon. Munka helyen nem volt.
De azért szeretném kérdezni hogy a bejelentett nappali tagozatos jogvizaonyom számít e a GYED hez valamit?
A védőnő nem tudta meg mondani olvasni meg mindent olvasni lehet sajnos.
Igen, számít.
180 napot beleszámíthatnak a nappali tanulmányból, de ehhez még kell 185 nap biztosítási jogviszony. Tehát vagy dolgozni kezdesz, vagy csak gyesre leszel jogosult.
A giminél nincs "diplomás gyed".
Köszönöm. Akkor ha nem kezdek el dolgozni akkor csak a GYES marad. Ami jóval kevesebb ugyebár.
Dolgozni így terhesen már nem szándékozók párom se engedné meg énis féltem a kicsilányom :/ Szóval végülis semmit se érek a jogviszonyommal ?
3. válaszoló . Nem lehúzni akarom a népet csak érdekel hogy mi hogy van. Amugyis meg teszi azt helyettem az állam. De orulok hogy neked az fáj hogy havi huszonpár ezret kapok majd egy kisbabára.
Amúgy se a gyed bol vagy a gyes bol akarok meg gazdagodni meg felnevelni a gyerekemet csak semmit se tudok ezekről a
dolgokról és szeretnek informálódni.
"A munkavállalót nem terheli ugyanis nyugdíjjárulék (tagdíj), egészségbiztosítási és munkaerő-piaci járulékfizetési, egészségügyi hozzájárulás-fizetési és személyi jövedelemadóelőleg-fizetési kötelezettség.
A munkáltató az egyszerűsített foglalkoztatásban foglalkoztatott dolgozó után tételes közterhet fizet. "
Nem számít a napi bejeletéses fittyfene sem, mivel semmilyen közterhet nem vontak le belőle tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!